Blind: Az ilyen meccsekért élünk

Daley Blind, a Manchester United védõje immár hatodik alkalommal nézhet farkasszemet a Liverpoollal. A játékos nagyon várja már a hétfõi mérkõzést.


Jose Mourinho várhatóan helyet ad a védelemben a hollandnak. A menedzser izgatott, hogy elõször élheti át ezt a komoly történelemmel bíró párharcot. Blind hasonlót érez, bár tudja, nagy csatára kell számítania a Jürgen Klopp által irányított és jó formában futballozó ellenféllel szemben.

 

"Amikor fiatalon focista akarsz lenni, ezek azok a találkozók, amiért élsz" - nyilatkozta Blind az MUTV-nek. "Kemény meccs lesz; jól kell játszanunk, de õk is így fognak."

 

"Az ilyen összecsapásokban rengeteg az érzelem, de mint minden egyes meccshez, ehhez is úgy megyünk, hogy megnyerjük. Az eredmény a fontos, megpróbáljuk elérni azt."

 

Blind pontrúgásait dicséret illeti ebben a szezonban és a 26 éves védõ úgy véli, a United magassága elõnyt jelenthet a liverpooliakkal szemben.

 

 

"Sok magas játékosunk van a tizenhatoson belül, amit ki kell használnunk" - folytatta. "A csúcsmeccsek apróságokon múlnak, apró részletek dönthetnek; a pontrúgás is ilyen, egy lehetõség számunkra a gólszerzésre."

 

A sokoldalú védõ nagyon élvezi az alkalmat és lelkesen dicsérte a manchesteri szurkolókat, megismételve menedzsere mondatait, melyek szerint a drukkerek hangos szurkolása segíthet nekik az ilyen összecsapásokon.

 

"A szurkolóink mindig velünk vannak, mindig támaszkodhatunk rájuk, ezt mi érezzük és nagyon fontos számunkra. Ott vannak minden mérkõzésen és mindig mögöttünk állnak; jó ezt látni."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!