Berbatov: Rooney a legjobb

Bár Dimitar Berbatov vezeti a Premier League góllövõlistáját, a bolgár csatár mégis úgy tartja, Wayne Rooney posztja legjobbja, ami a góllövést illeti.


A Manchester United hórihorgas csatára, Dimitar Berbatov jelenleg 19 találatnál jár az idei bajnoki szezonban, amellyel vezeti is a Premier League góllövõlistáját.

 

Ennek ellenére azonban a múlt szombati, 2-1-es hazai gyõzelemmel végzõdõ Manchester City elleni bajnokira csak a cserepadra jelölte õt Sir Alex Ferguson, és Wayne Rooney játszott egyedüli ékként. Hogy a skót menedzser számítása mennyire bejött azt mutatja, hogy a hihetetlen munkabírásáról ismert angol válogatott parádés gyõztesgólt szerzett a városi rivális helyett, így beigazolódott annak jogossága, hogy az inkább a kreativitásban jeleskedõ Berbatov helyett neki szavazott bizalmat.

 

Az egykori bolgár válogatott támadónak, aki hírek szerint tárgyalásokba kezdett a klubbal szerzõdése meghosszabbításáról, egyáltalán nincs problémája a rotációs játékospolitikával, amely az Old Traffordon tapasztalható, fõleg annak tükrében, hogy Wayne Rooneyt tartja a legkomplettebb csatárnak egész Angliában.

 

"Ha valaki számbaveszi, hogy egy csatárnak milyen képességekkel is kell rendelkeznie, akkor véleményem szerint Wayne Rooney toronymagasan vezeti a listát" - kezdte Berba.

 

"Õ a legjobb csatár, akivel valaha együtt játszottam."

 

 

"De jelen pillanatbna úgy tûnik, hogy minden a lehetõ legnagyobb rendben megy számomra ebben a szezonban, és ha még meg is tudnánk nyerni a bajnoki címet, az lenne csak igazán a jéghegy csúcsa."

 

"Ez a legfõbb kívánságom. Ha májusban mi emelhetjük magasban a bajnoki címért járó trófeát, és én ott lehetek, az személy szerint a lehetõ legjobb történés lesz számomra."

 

"Szeretném, ha véghez tudnánk ezt vinni a menedzserünkért, aki már közel 25 éve irányítja a csapatot, de ugyanúgy szeretném, ha a csapattársaimért, és a szurkolóinkért is sikerülne."

 

"Mindig is nagyok voltak ambícióim itt Manchesterben, úgyhogy megfogok próbálni még legalább 20 gólt szerezni ebben a szezonban."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!