Herrera és Young elégedettek a csapat teljesítményével

A Manchester United középpályásai, Ander Herrera és Ashley Young elégedettek az Anfielden hétfõ este begyûjtött egy ponttal.


Egy olyan mérkõzésen, ahol csak néhány ziccer adódott, a United szilárd taktikai teljesítménye meggátolta Jürgen Klopp csapatát a gólszerzésben, Young és Herrera pedig kulcsszerepet játszottak a találkozón.

A mérkõzés után a Vörös Ördögök párosa elmondta, mit érzett a nehezen kiharcolt döntetlen után, ugyanakkor elismerték, a csalódottság is ott van bennük, amiért nem tudták az egy pontot háromra váltani.

"Jobbak voltunk az elsõ félidõben, õk pedig a másodikban. Ez egy igazságos pontosztozkodás" - mondta Herrera.

"Büszkék lehetünk a csapatra ma; minden játékos megtett mindent és beleadott mindent. Az efféle összecsapásokon ilyen módon kell játszanunk, szóval nagyon boldogok vagyunk."

 

 

 


A spanyol középpályás kiemelkedõen játszott a United középpályáján és a Sky Sports a Mérkõzés embere díjat is neki ítélte, miután remek teljesítményt nyújtott.

"Egy olyan csapat ellen harcoltunk, akik legjobb pillantaikat élik - otthon nem fognak sok mérkõzést veszíteni" - tette hozzá Herrera az MUTV-nek.

"Nagyon magas nyomást helyeznek rád és intenzíven játszottak, de nem érezték magukat jól - ha megkérdezed õket, elmondják majd neked. Nem lehetünk száz százalékosan boldogok, hiszen mindig nyerni akarunk, de büszkék lehetünk."

Young, aki a szezonban elõször volt kezdõ, szintén lenyûgözõ teljesítményt nyújtott a szélen, és lelkesen dicsérte a csapat hozzáállását.

"A végsõ sípszóig küzdöttünk, és nagyszerû csapatszellemrõl tettünk tanúbizonyságot, ugyanakkor csalódottak vagyunk, hogy nem szereztünk három pontot, viszont a játékunk módjával elégedettek vagyunk" - mondta a szélsõ.

"Ez egy kemény mérkõzés volt: ismertük az általuk jelentett veszélyt, a végéig dolgoztunk és harcoltunk, hogy pozitív eredményt mutathassunk fel és ezt el is értük."

Az Anfielden elért pozitív eredmény egy nagyon forgalmas hét kezdetét jelentette, a United következõ ellenfele a Fenerbahce lesz odahaza az Európa-liga küzdelmein belül.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!