Hivatalos: Fosu-Mensah hosszabbított

Timothy Fosu-Mensah új szerzõdést írt alá a Manchester Unitednél, amely értelmében 2020-ig a klubot erõsíti, egy éves hosszabbítási opcióval.


A 18 éves Fosu-Mensah 2014-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz. Tim az akadémiai és az U21-es csapatnál játszott, mielõtt az elõzõ szezonban a felnõttek között is bemutatkozhatott volna tétmérkõzésen egy Arsenal elleni bajnokin. Azóta 12 további alkalommal húzhatta magára a klub vörös mezét.

 

 

"Örömömre szolgál, hogy új szerzõdést írhattam alá a Manchester Unitednél. Minden egyes percét élveztem, mióta ehhez a nagyszerû klubhoz igazoltam, és szeretném, ha folytatni tudnám a fejlõdésemet. Mindennap tanulok a menedzsertõl és az edzõi stábtól, és nagyra értékelem azt a bizalmat, amit a klub felém mutat, ezt pedig a pályán nyújtott teljesítményemmel szeretném viszonozni" - mondta Timothy Fosu-Mensah.

 

"Tim egy fiatal játékos, nagyszerû potenciállal. Elégedett vagyok, hogy sikerült hosszabbítanunk vele, és örülök, hogy ilyen fejlõdésen ment eddig keresztül. Tisztán látható, hogy minden egyes edzés alkalmával tanul, és erre még számtalan alkalma lesz a szezon során" - tette hozzá José Mourinho.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!