Fellaini: A menedzser bizalmáért dolgozom

Marouane Fellaini szerint Jose Mourinho már most pozitív hatással van a Manchester Unitedre, valamint a hórihorgas belga az új menedzser edzési metódusait dicsérte és könyörtelen gyõzni akarását.


A belga válogatott játékos negyedik szezonját tölti idén az Old Traffordon, miután 2013-ban csatlakozott az észak-nyugati Evertontól. Mourinho a harmadik menedzsere a Unitednél, és ugyan még csak három hónap telt el az idénybõl, Fellaini biztos benne, hogy új vezetõjükkel sikereket érhetnek el.

"A játékosok mindannyian hallgatnak a stábra" - magyarázta Fellaini a United Review-nak, a Manchester United hivatalos, mérkõzés elõtti programfüzetének egy exkluzív interjú keretin belül a Fenerbahce elleni találkozó elõtt.

"Õ egyértelmûen egy nagyon jó menedzser, aki jó edzéseket biztosít számunkra, melyek mindig különbözõek, és ez fontos. Tudja, hogy mit szeretne és a léc magasan van, így mindig fenn akarja tartani érdeklõdésünket. Igazán jó vele dolgozni."

 

 

 


Amikor arról kérdezték, mondjon egy dolgot, ami abszolút Mourinho-ra jellemzõ, Fellaini így válaszolt: "Mindig egy dolgot figyelembe véve dolgozik: a gyõzelem a célja. Ezért vagyunk itt. Egy olyan klubnak, mint a Man United, gyõznie kell."

Marouane eddig a United 11 mérkõzésébõl nyolc alkalommal szerepelt idén csereként vagy kezdõként, és elmondta, magabiztosságot adott számára, hogy egy ilyen neves menedzser bizalmat fektet belé.

"Igen, természetesen" - magyarázta Marouane. "Nézd, minden nap dolgozom az edzéseken, megmutatom, mire vagyok képes, úgy gondolom, hogy bízik bennem. Meg fogok tenni mindent a pályán, amire képes vagyok, és mindig a legjobb teljesítményemet fogom nyújtani, szóval bízhat bennem, és ez a legfontosabb dolog: ha bízik benned a menedzsered. Jó keretünk van, jó játékosaink és nagy a verseny köztünk, ezért is kell folyamatosan a maximumon teljesítened."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!