Fosu-Mensah fantasztikus hete

Tim Fosu-Mensah emlékezetes napokat tudhat maga mögött a Manchester Unitedben - elõbb új szerzõdést írt alá a Vörös Ördögökkel, majd a Fenerbahce elleni Európa-liga gyõzelem során léphetett pályára.


A tinta még alig száradt meg a magasra taksált hátvéd új szerzõdésén, amikor már 13. szereplése következett vörös mezben felnõtt szinten. Tim a 75. percben állt be csereként a 4-1-es gyõzelem során.

"Nagyon boldognak érzem magam. Ez [a szerzõdés] megmutatta, hogy a klub sok bizalmat fektet belém és én ezt jó teljesítményekkel szeretném visszafizetni a pályán. Remélem, hogy ez az elsõ volt a sok közül. Folyamatosan próbálom magam fejleszteni."

 

 

 


A 18 éves játékos, aki posztjáért Antonio Valenciával és Matteo Darmiannal kell, hogy megküzdjön, úgy érzi, nagyon hamar hozzászokott az átmeneti középpályás poszthoz, ahol ezúttal szerepelt, amikor a Fenerbahce ellen a két gólos Pogbát váltotta.

"Nem játszottam a középpályán hosszú ideje" - ismerte el Tim. "Nagyon sokat játszottam ott az U18-as és U21-es csapatban, és ez egy kicsit más volt, de amint a pályán voltam, jól éreztem magam."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!