James Wilson térdmûtéten esik át

A Manchester United csatára, James Wilson térdmûtéten kell, hogy keresztülessen, miután elülsõ keresztszalagja sérült meg a Derby Countynál töltött kölcsönidõszak során.


A 20 éves játékost vizsgálatok alá vetették az Aon Training Complexben, miután hétfõn a másodosztályú csapat edzésén sérülést szenvedett.

A mûtétet követõen az angol U21-es válogatott játékos elkezdi rehabilitációs programját, mely során keményen kell dolgoznia majd, hogy visszanyerje fittségét.

 

 

 


"Ez hatalmas csalódás számára és a klub számára is" - mondta a United tartalékainak edzõje, Warren Joyce. "Nagyon kemény munka áll majd elõtte és élete legjobb formájában kell majd visszatérnie. Amit ilyen esetekben, amikor komoly hátráltatás ér, csak egyet tehetsz, meg kell próbálnod pozitívnak maradni és biztossá kell tenned, hogy a legjobb formádban térsz vissza."

A Derby menedzsere, Steve McClaren a klub hivatalos weblapjának nyilatkozta: "Hihetetlenül kiábrándító hír, hogy James egy ilyen sérülést szenvedett el."

"Pont a múlt héten mondtam, hogy mennyire várom már a vele való közös munkát, hiszen õ egy izgalmas tehetség. Tudom, hogy vissza fog térni ebbõl a csalódástkeltõ helyzetbõl, különösen, hogy õ egy nagyon jó játékos, õ egy erõs és határozott személyiséggel rendelkezõ játékos."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!