Young: Megvan a Chelsea elleni tervünk

Ashley Young elmondta, megvan a Manchester United terve a Chelsea elleni mérkõzésre és eltökélt azt illetõen, hogy megtalálják a gyõztes formulát a Premier League egyik legkeményebb helyszínén.


A Mourinho által kidolgozott rendszer mûködött Liverpoolban, mely mérkõzésen Young a kezdõben kapott szerepet idén mindössze második alkalommal, és a kaput a mérkõzéseken gyakorta veszélyeztetõ hazaiak csak néhány lehetõséget tudtak kidolgozni a 0-0-s döntetlen során.

A középpontban most Jose Mourinho Stamford Bridge-re való visszatére áll, hiszen ezúttal a vendég kispadra ül le a menedzser, de 2010-ben már átélhetett hasonlót, akkor az Inter Milánt vezetve, és végül Samuel Eto'o góljával 1-0-s sikert arattak azon a találkozón. Remélhetõleg a portugál menedzsernek ismét újabb ilyen alkalmat számlálhat majd.

"Úgy gondolom, hogy a mérkõzés elõtt nagyon sok megbeszélésünk lesz, hogy mindenki megfelelõen tudja a dolgát, hogy biztosan tudjuk a mérkõzésre kidolgozott tervet" - mondta Young az MUTV-nek. "Ez valóban így lesz. Természetesen van pár kívülrõl ható dolog is és megpróbálod magad rendesen felkészíteni, de a legfontosabb a kezdõsípszóra készen állni, képesnek lenni ismét a 100%-os teljesítményre."

"Játékosként tudod a dolgod. Ismered a játéktervet és mi szeretnénk odamenni és azt megfelelõen végrehajtani. A Liverpool ellen igazán jól teljesítettünk, és biztos vagyok benne, hogy a Chelsea ellen is megvan a megfelelõ tervünk, és ha mindenki teszi a dolgát, akkor magabiztosan állíthatom, hogy ki tudunk oda menni és begyûjteni a három pontot."

 

 

 


Ahogy a Mersey-partján rendezett mérkõzést, úgy a nyugat-londoni együttes ellen vívandó összecsapást is intenzív fogadtatás várja, de Young ragaszkodik hozzá, hogy mondanivalója javát inkább a 90 perc utánra tartogatja.

"Ahogy mondtam a Liverpool elleni mérkõzés elõtt és után, a játékosaik folyamatosan errõl beszéltek és a média is folyamatosan körbejárta a dolgot" - tette hozzá. "Ahogy mondtad, vasárnap is hasonlóra várhatunk, hiszen a menedzser visszatér. Mi nem foglalkozunk ezzel, csak a mérkõzéssel, nem foglalkozunk a médiában elhangzottakkal."

"Csak ki akarunk oda menni és jól teljesíteni, minden játékosunk ezt szeretné. Ahogy megszólal a síp, minden a pályán történtekrõl fog szólni. Bízom magamban, a csapatban és a keretben is teljes mértékben, hogy egy egészként teljesítsünk ott jól és gyûjtsük be a három pontot."

Young számos szerepkörben képes játszani, tekintve, hogy idén már jobb hátvéd poszton is futballozott, azonban úgy gondolja, õ nem az a fajta tipikus jolly-joker típusú játékos.

"Természetesen nem vagyok tipikus szélsõ" - fejtette ki. "Azonban úgy gondolom, hogy ilyen idõsen már több poszton is szerepelned kell. Képesnek kell lenned alkalmazkodni, és úgy gondolom látható volt az elmúlt években az, hogy képes vagyok erre."

"Ugyanakkor nagyon sok játékos képes erre. Bármikor, ha szerepelnem kell, mindent bele fogok adni és az edzésen is ugyanezt teszem. Próbálok 100%-ot beleadni, letenni a névjegyem és elkerülni a sérüléseket. A keretben mindenki játszani akar, nagy versenyben vagyunk a helyekért, és mi pontosan ezt próbáljuk megtenni - bekerülni a csapatba a kezdõrúgás elõtt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!