Souness, Henry, Neville: Kiállítás volt

A Sky Sports szakértõi egyöntetûen úgy vélik, David Luizt ki kellett volna állítania a játékvezetõnek.


Pedro, Gary Cahill, Eden Hazard és N'Golo Kante góljaival a Chelsea 4-0-ra legyõzte ma a Manchester Unitedet, ám minden bizonnyal nehezebb dolga lett volna, ha a meccs 41. percében kiállította volna Martin Atkinson a hazai védõt.

 

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho nem akart beszélni az esetrõl - amiért Luiz sárga lapot kapott - ám Graeme Souness szerint Atkinsonnak pirosat kellett volna felmutatnia.

 

"Nem volt nehezen meghozható döntés" - mondta Souness. "A játékvezetõ tökéletesen látta. Hát nem látta a hat stopli nyomát? Valamit biztosan látott, azért adott sárgát. De ahogyan David Luiz a labdáért ment, az piros lapot érdemel. De Martin Atkinson visszatáncolt."

 

 

Kollégája Thierry Henry is hasonlóan vélekedett: "Furcsa volt számomra. Persze számunkra elérhetõ volt a visszajátszás, de a játékvezetõ kiváló helyrõl látta és ez piros."

 

A meccs kommentátora, Gary Neville is egyetértett abban, hogy a védõ kiállítást érdemelt volna, ám ez nem von le semmit a United hiányosságaiból.

 

"Szerintem az piros lap volt és nagy szerencséje volt, hogy a pályán maradhatott. Nyilván hatással lett volna a mérkõzésre és Jose Mourinho okozatként tekinthet erre, de nem hiszem, hogy túlságosan elterelné a témát a csapatáról. Mert az nagyon rossz volt. Azt mondta, hétfõ este után jobban hihet a játékosaiban és abban a lendületben, amit mutatak, de biztos vagyok abban, hogy a mai nap után a bizalom megint csökkent."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!