U21: United 1-0 Arsenal

A Manchester United tartalékcsapata Ro-Shaun Williams hetedik percben szerzett találatával begyûjtötte a három pontot az Arsenal ellen.


Az Ágyúsok csapatában csak 19 éves, vagy annál fiatalabb játékosok szerepeltek és hamar hátrányban találta magát a vendég együttes. Josh Harrop bal oldali szöglete után ugyan Sauvas Mourgos belecsúsztatott a labdába, de végül Ro-Shaun Williams a hosszún állva befejelte a játékszert a kapuba.

A remek kezdés ellenére a United keveset birtokolta a labdát, a mérkõzés menetét a vendégek irányították, azonban Sam Johnstone-t nem sikerült tesztelniük. Elõbb Axel Tuanzebe majd Regan Poole is megakadályozta Eddie Nkeitah-t a gólhelyzet kialakításában.

Ismail Bennacer kísérlete szállt mellé, azonban az elsõ félidõ limitált számú lehetõséget hozott egészen Demi Mitchell megindulásáig, aki Scott McTominay-t helyettesítette, és egy remek átadást adott Matthew Olosundénak. Hatalmas lehetõség volt ez az amerikai elõtt, azonban túl közelrõl kellett próbálkoznia, így a lövés elakadt a kapus lábaiban.

Nem sokkal késõbb Sadiq El Fitouri eresztett meg egy remek lövést a tizenhatoson kívülrõl, majd Olosundénak kellett nagyot mentenie, a félidõ végéhez közeledve ugyanis az Arsenal elkezdett nyomást gyakorolni, Bennacer pedig egy esés után büntetõt reklamált a játékvezetõnél.

A United sokkal jobban teljesített a félidõ után, és számos védésre késztették az ellenfél kapusát, Ketot. Harrop és Joe Riley is lövéshez jutottak, azonban ezeket a próbálkozásokat védte Keto, majd Devonte Redmond tesztelte a finn hálóõrt, de Harrop passza után megeresztett lövése gyengére sikerült.

Riley továbbra is keményen dolgozott, és próbálkozása gólt érdemelt volna. Ketot Matty Willock is tesztelte egy átlövéssel, azonban a kapus a helyén volt, emellett Riley is ismételten próbálkozott. Kris Da Grace késõbb szerencsésnek mondhatta magát, amiért a büntetõterületen belüli kezezése után nem járt tizenegyes a Unitednek.

Kaylen Hinds révén az Arsenal a 68. percben találta el elõször a kaput, azonban Johnstone lábbal remekül hárított. A londoniak ezzel megmutatták, még mindig mérkõzésben vannak. Az Ágyúsok sokat köszönhettek kapusuknak, miután egy közeli Riley próbálkozást ki tudott ütni az érkezõ Harrop elõl.

Bennacer kissé önzõ lövést eresztett meg a hosszabbítás perceiben, így a Vörös Ördögök meg tudták õrizni karcsú elõnyüket és sikerült megfelelõen felkészülni a Tottenham elleni, pénteki összecsapásra.


Premier League 2 | Leigh Sports Village | Gólszerzõ: Williams 7

United: S.Johnstone; Williams, Tuanzebe, Poole, Riley; Redmond, El Fitouri; Olosunde, Willock (Scott 86), Harrop; Mitchell (Kehinde 67). Nem használt cserék: O'Hara, Buffonge, Whelan.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!