Carrick: Egy City elleni sikerrel visszatérhetünk a jó útra

A Manchester United veteránja, Michael Carrick kijelentette, a játékosok már várják, hogy a Chelsea ellen elszenvedett vereségbõl egy Manchester City elleni gyõzelemmel térhessenek vissza a megfelelõ útra szerda este az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök kiábrándító, 4-0-s vereséget szenvedtek a Stamford Bridge-n a Premier League vasárnapi rangadóján, és szinte azonnal lehetõségük nyílik, hogy visszahozzák a pozitív hangulatot klubjuk köré, miután a Ligakupa negyedik fordulójában a Pep Guardiola vezette Manchester City látogat az Álmok Színházába.

"Ez egyértelmûen egy lehetõség visszatérnünk a gyõzelmek útjára" - magyarázta Carrick az MUTV-vel készített exkluzív interjú során. "Mindenki számára kemény volt elfogadni ezt a vereséget és tisztában vagyunk, hogy ez mit eredményez. Az, hogy ilyen hamar ilyen nagy mérkõzés vár ránk, megváltoztatja a dolgokat, és lehetõséget ad, hogy visszatérjünk a jó útra. Kemény összecsapás vár ránk. Tudom, hogy volt egy jó sorozatuk, és az általuk képviselt minõség magáért beszél, továbbá mindannyian teljesen tisztában vagyunk vele, hogy mit fog hozni számunkra a mérkõzés. Mindannyian nagyon várjuk már."

A City minden sorozatot figyelembe véve öt mérkõzés óta nyeretlen, és a kékek is szeretnének egy pozitív eredményt elérni az Old Traffordon, hogy megállítsák számukra riasztó sorozatukat. Carrick szerint egyik csapat sincs extra nyomás alatt, hogy megnyerjék a szerdai mérkõzést.

 

 

 


"Van rajtad nyomás egy ilyen mérkõzésen függetlenül attól, hogy elõtte milyen sorozatot futottál" - mondta. "Mindig van nyomás, hogy teljesíts és eredményeket szállíts. Ez a játék természete, és ehhez mi hozzá is szoktunk. Most sincs másképp. Bármikor ha játszunk, legyen az a City, Liverpol, Chelsea vagy Arsenal, van rajtad nyomás és ezzel meg kell küzdenünk. Nem igazán gondolnám, hogy lenne bármilyen extra nyomás."

A szerdai mérkõzés elõtt sokakban felelevenedhet a 2010-es Ligakupa elõdöntõ összecsapása a két együttes között, melyet Sir Alex Ferguson együttese 4-3-as összesítéssel megnyert azt követõen, hogy az Old Traffordon drámai mérkõzésen 3-1-es sikert aratott csapata. Carrick betalált azon a mérkõzésen, és érthetõen kellemes emlékei vannak arról a vibráló összecsapásról.

"Igen, az egy jó mérkõzés volt, és emlékszem, hogy hihetetlen hangulat uralkodott a stadionon" - emlékezett vissza a 35 éves középpályás. "Gólt szereztem, ami nagyon jó volt, de összességében azon az estén egy olyan késõn szerzett drámai gólt szerezni a legjobb módja egy gyõzelemnek függetlenül az ellenfél kilététõl. Nagyszerû volt. Nagyon nagy nyomás volt akkor is rajtunk, ahogy mindig. Egy kicsit hullámvasút volt az a mérkõzés, emlékszem, hogy Carlos szépíteni tudott, viszont mi képesek voltunk ismét betalálni a mérkõzés végén, szóval az egy nagyszerû este volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!