Zlatan: Ronaldo a legnagyobb

Zlatan Ibrahimovic szerint minden idõk legjobbja a brazil Ronaldo és a United Review-nak adott exkluzív interjúban azt is elárulta, miért gondolja így.


Ibrahimovic szerint a kétszeres világbajnok "fenomenális" volt, és azt is elmesélte, fiatalként hogyan is bálványozta a vele egy poszton szereplõ támadót.

A 35 éves csatár a "Futball és én" exkluzív interjúban mesélt Ronaldoról a United hivatalos, mérkõzés elõtti programfüzetének, a United Review-nak.

Korábban azt mondtad, hogy Ronaldo minden idõk legnagyobb játékosa - mi tette õt oly különlegessé?
Úgy vélem Ronaldo fenomenális volt. Õ az a fajta játékos volt, aki bármit tett, elállt a lélegzeted. Bármilyen bonyolult dolgot képes volt kivitelezni és ez mágikussá vált. Elkérte a labdát és onnantól olyan volt, mintha azt mondaná 'innentõl bízzátok csak rám'. Ezelõtt ilyen futballista nem volt és manapság sincs. Õ nem létezik. Fiatalként figyeltem õt és azt mondtam magamnak 'pontosan ilyen akarok lenni én is'... az a játékos, aki a különbséget jelenti, a mindent beragyogó fény, ilyen egyszerû ez.

Melyik a valaha volt legjobb gólod?
Ez könnyû, az Anglia ellen szerzett találatom! [Nevet.]

 

 

 


Ha játszhatnál a múltból egy csapatban egy egyszeri mérkõzést, melyik együttes lenne az?
Teljesen meg vagyok elégedve azokkal a csapatokkal, amelyekben játszottam, hiszen mágikus dolgokat vittek véghez.

Nézõként melyik volt a legjobb mérkõzés, amit láthattál?
Nem sok futballt nézek, hiszen én játszom és a futballról beszélek... Minden nap látom ezt a játékot. Kissé vissza kell menni az idõben. Minden az egyensúlyról szól, de ha választhatnék egyet, akkor az a világbajnoki mérkõzés lenne, ahol Franciaország nyert Brazília ellen [az 1998-as világbajnoki döntõ], hiszen ugyebár akkor játszott Ronaldo, így látni akartad a mérkõzést, a másik oldalon pedig [Zinedine] Zidane, szóval miatta is nézni akartad. Õk olyan típusú játékosok, akiket látni szeretnél.


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!