Joyce el volt ragadtatva Petruccitól

Warren Joyce, a United tartalékok menedzsere tisztelettel adózott Davide Petrucci elõtt, aki a hétvégi, Oldham elleni gyõzelemmel zárult Lancashire Senior Cup negyeddöntõjében tért vissza hosszas sérülését követõen.


Az olasz fiatal 2008-as érkezése óta szerencsétlen sérüléssel küszködött. 2009 elején medencecsont sérüléssel bajlódott, mely nyolc hónapos kihagyásra kényszerítette, majd felépülését követõen 2010. januárjában ismét visszaesett. Felépülésére egészen a múlt hétig kellett várni. Ekkora fél órát kapott a Latics ellen, a 19 éves középpályás pedig be is mutatta, milyen potenciál rejlik benne.

"Nagyon jó újra játszani látni Petruccit" - mondta Warren Joyce a Manutd.com-nak. "A fiú nagyon keményen dolgozott az utóbbi néhány hónapban és 5-6 hete a többi sráccal edzett már."

"Amikor 3-0-ra vezettünk az Oldham ellen, eljött az idõ, hogy beküldjem. Oldalba böktem és azt mondtam neki 'csak menj fel és játsz úgy a bal oldalon, ahogy Zidane' õ pedig rám nézett és mosolygott. Nagyon okosan vette fel a pozícióját, kicsit sajnáltam is az ellenfél védõit."

"Örülök, hogy újra láthattuk játszani és örülök annak, ahogyan játszott. Nagyon könnyen bánik a labdával és rendkívül jól tartja meg, nagyon elégedett vagyok a játékával. Nagyon keményen dolgozott, megérdemli a játékot."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!