U21: Tottenham 1-1 United

A Manchester United tartalékai egy ponttal utazhattak vissza Észak-Londonból, miután 1-1-es döntetlent értek el a Tottenham ellen.


A Vörös Ördög Joe Riley törte meg a gólcsendet, azonban Shayon Harrison 11 perccel késõbb kiegyenlítette a mérkõzés állását és a második félidõben már egyik gárda sem tudta a maga javára fordítani az összecsapást.

Kyle Walker-Peters révén a Spurs elõtt adódott az elsõ lehetõség, de Dean Hendersonnak nem kellett, hogy felemelkedjen a pulzusa. Sean Goss, aki hosszú idõt hagyott ki sérülés miatt, egy Walker-Peters beadásnál nagyon fontos tisztázást hajtott végre, Harrison elfutásával ugyanis három védõ is elmozdult a helyérõl.

A Vörös Ördögök elsõ lövésébõl azonnal gól lett, miután a jó formában lévõ Riley-t Goss egy remek passzal kínálta meg, és a balhátvéd higgadtan verte át az õt támadó hátvédet és bevágta azt a hálóba, még mielõtt Thomas Glover reagálni tudott volna. A Spurs 11 perccel késõbb válaszolt amikor Cy Goddard próbálkozását Ro-Shaun Williams blokkolta, azonban Henderson ekkor már a földön volt és Harrison a tizenhatoson kívülrõl a kapuba bombázott.

Warren Joyce együttese a félidõ végén Matty Willock révén még rendesen megdolgoztatta Glover kapust, majd Goss próbálkozott lövéssel, ami nem talált kaput. Goss gyors szabadrúgása után Matthew Olosunde törhetett be a tizenhatoson belülre, azonban ez a lehetõség sem zárult góllal.

 

 

 


Devonte Redmond, az egyedüli csatár készített elõ Goss-nak egy lövést, majd a vendégek Josh Harropot kellett, hogy lecseréljék sérülés miatt közel egy óra játék után, õt pedig Demi Mitchell helyettesítette.

Egyik csapatnak sem sikerült semmi figyelemreméltót kialakítani egészen addig, amíg a Spurs percek alatt két komoly lehetõséget ki nem alakított. Henderson elõbb Walker-Peters helyzeténél védett egy kézzel Joe Muscatt beadása után, Anthony Georgiou pedig egy sárgalappal gazdagodhatott, amit szimulálásért kapott. A következõ támadásnál Regan Poole kinyújtott lába valahogy blokkolta Harrison közelrõl leadott lövését, amikor már úgy tûnt, a gól elkerülhetetlen.

Goss-t 13 perccel a mérkõzés vége elõtt lecserélték, miután visszatérése során jól teljesített, a United pedig egy kései gólért hajtott, de Olosunde próbálkozása Glover kezébe pattant. Harrison hatalmas lehetõséget puskázott el, hogy megszerezze a Spurs számára a három pontot, miután a 86. percben Walker-Peters beadását nem tudta kapuba juttatni. A mérkõzésen már egyéb drámai történés nem következett be, miután a Spurs így egy öt mérkõzés óta tartó vereségi sorozatnak szabhatott gátat, a United azonban még mindig nem tudta megszerezni idegenben elsõ gyõzelmét a Premier League 2 küzdelmeiben.


Premier League 2 | Tottenham Training Centre | Gólszerõk: Harrison 31 | Riley 20


United: Henderson; Williams, Tuanzebe, Poole, Riley; Goss (Kehinde 77), El Fitouri; Olosunde (Warren 82), Willock, Harrop (Mitchell 58); Redmond. Nem használt cserék: O'Hara, Scott.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!