Mourinho: Bárcsak 25 éves lenne Carrick

Jose Mourinho frusztrációjáról beszélt, amiért nem tudja még többször szerepeltetni a fenomenális Michael Carricket, és örülne, ha a veterán középpályás tíz évvel fiatalabb lenne.


Carrick már 11. szezonjában szerepel a Unitednél, és a 35 éves középpályás szezonbeli ötödik találkozóján léphetett pályára szerdán kiváló teljesítményt nyújtva a Manchester City elleni 1-0-s gyõzelem során.

A teljesítménye annyira lenyûgözte az Old Trafford közönségét is, hogy õk is szeretnék, ha sûrûbben szerepelhetne és Mourinho noha megérti ezt a kérést, a pénteki sajtótájékoztatón rámutatott, óvatosan kell a játékmestert terhelni karrierjének elõrehaladott szakaszában.

 

 

 


"Egy dolog, ha van egy 25 éves játékosod és egészen más, ha van egy 35 éves" - mondta Jose az Aon Training Complexben. "Ez a dolgok mögött rejlõ logika. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy õ fenomenális, kétség sem férhet hozzá. Figyelnem kell, hogyan használom õt? Igen, így kell tennem. Nem várhatom el azt Michaeltõl, mint ahogy Rashfordtól vagy Herrerától igen, azt, hogy sorozatban 3-5 mérkõzésen is szerepeljen, de õ fenomenális."

"Mondhatod, hogy az utóbbi két gyõzelmünk során játszott, ez biztosan megmutatja azt, hogy fontos dolgokat kapunk tõle a pályán. Stabilitást hoz a játékunkba, és mentális szabadságot a körülötte lévõ srácoknak, hogy még támadóbb szellemben lépjenek fel. Õ nem csak egy játékos, de egy olyasvalaki, aki nagyon érti ezt a játékot."

"Kár, hogy nem 25 éves. Kár, hogy nem tudod csak úgy megállítani az idõt. Öt év múlva Messi is már 34 éves lesz és mindannyian könnyeket fogunk hullajtani, hogy már 34 éves. Michael egy nagyon jó játékos és olyasvalaki, akit nagyon nehéz lesz majd helyettesíteni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!