Norwood kölcsönben a Carlisle-nál

Azonnali egy hónapos kölcsönszerzõdést kötött a Carlisle United a Manchester United ifjú játékosával, Oliver Norwooddal szükségállapot fellépése miatt.


Norwood nem titkolt szándéka a Brunton Parkba igazolással, hogy játéklehetõséget kapjon a harmadosztályú együttesnél, ahol egy ismerõs arccal mindenképpen találkozhat, mivel a Manchester Unitedbõl James Chester is ott tölti kölcsönszerzõdését.

 

 

 

 

A középpályás ezidáig még nem mutatkozhatott be a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, a Carlisleban azonban azonnal a mély vízbe dobhatják a szombati Brighton elleni mérkõzésen Paul Thirlwell sérülése miatt.

 

A cumbriai együttes menedzsere, Greg Abbott nagyon örül az ifjú reménység megszerzésének, aki a múlt hónapban az észak-ír felnõtt válogatottban is bemutatkozhatott Montenegro ellen.

 

"Olly egy másik nagyon nagy reménység a csapatunknál, aki rendelkezik a megfelelõ háttérrel, ráadásul a válogatott szereplése abszolút mutatja, hogy miért tart ott, ahol" - mondta Abbott klubja hivatalos honlapjának.

 

"Technikailag kimagasló képességei vannak, most pedig jó lehetõsége lesz rá, hogy ezt kamatoztassa a felnõttek között is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!