Zlatan új lendületet fog kapni

Ander Herrera nem aggódik afelõl, hogy Manchester Unitedes csapattársa, Zlatan Ibrahimovic ne találná meg újra góllövõ cipõjét és ne mutatná meg ismét, hogy egyike a világ legjobb támadóinak.


A svéd középcsatár eltalálta a kapuvasat és számos kísérlete is volt a Vörös Ördögök 0-0-s döntetlenje során a Burnley ellen, de kivételes formában találta a vendégek hálóõrét, Tom Heatont. A 36 éves játékos klasszisa megkérdõjelezhetetlen, Herrera pedig abban is bizonyos, hogy a nyári szerzeménynek a játékhoz való hozzáállása is nagy segítségére lesz abban, hogy újra göllõvõ formába lendüljön, akárcsak a szezon elsõ pár hónapjában.

 

 

 

 

"Ha van játékos, aki túl tud ezen lendülni, akkor az õ, mert a hozzáállása, a karaktere és a munkamorálja fantasztikus" – mondta Herrera. "Nincs kétségem afelõl, hogy sok gólt fog nekünk szerezni, de nem csak róla van szó, mi is ugyanúgy kihagytunk egy csomó helyzetet."

 

 

"Rengeteg hasznos dolgot tett a csapatért. Egy rakás helyzet, amit kidolgoztunk, neki volt köszönhetõ. Nálunk játszik a világ egyik legjobb csatára."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!