A menedzser eltiltása nem lehet indok

Luke Shaw biztos abban, hogy Jose Mourinho esetleges eltiltásával megbirkóznak a Manchester United játékosai.


A menedzsert a Burnley elleni találkozón küldte a lelátóra Mark Clattenburg játékvezetõ, ami után az angol szövetség vizsgálatot indíthat és eltilthatja a szakembert. Ám ha ez így is történne, Shaw szerint akkor sem lenne gond.

 

"Mindig jó, ha a pálya szélén van, mert információkat tud adni nekünk, különösen a szélsõ védõknek" - mondta az angol.

 

"De az egész héten azt csináljuk, amit õ akar. Egész héten együtt dolgozunk vele, így nem lesz gond, ha nem lesz a pálya szélén. Ott lesz Rui (Faria, Mourinho segítõje), aki szintén remek személyiség."

 

"Nem tudom, mi történt, ami miatt a lelátóra kellett ülnie, mert én teljesen a meccsre koncentráltam. "

 

"A pálya szélén információkat és bátorítást ad, amit én bekként át tudok adni a társaknak."

 

 

Shaw a tavalyi szezon nagy részét súlyos lábtörése miatt volt kénytelen kihagyni, majd az idei szezont is nehezen kezdte, ám mostanság bebetonozta helyét a United védelmének bal szélén.

 

A Southamptontól érkezett fiatal a közelmúltban személyesen beszélgetett menedzserével és azt mondta, nagyon pozitív eredménye lett ennek.

 

"Kaphatok kritikákat" - folytatta. "A menedzser csak azt akarja, hogy jobban teljesítsek, én pedig meg akarom mutatni neki, hogy bízhat bennem. Fittebbnek és erõsebbnek éreztem magam, különösen a legutóbbi meccsen és csak tovább akarok javulni és segíteni a csapatot, amennyire csak lehet."

 

"Nem volt olyan a beszélgetésünk alatt a menedzser mondandójában, amivel nem értettem volna egyet és õ tudja, mirõl beszél. El kell fogadnom és tennem, amit elvár tõlem."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!