Darmian: Harcolnom kell

Matteo Darmian készen áll arra, hogy Antonio Valencia sérülése után megigényelje magának a jobb bekk posztot.


Valencia hosszas kényszerpihenõre került, miután eltört a karja. Szerdán Jose Mourinho megerõsítette, hogy az ecuadori fontos mûtéten esett át.

 

Bár természetesen csalódott Valencia miatt, Darmian keményen dolgozik és eltökélten harcolna helyéért, miután ebben a szezonban eddig csak három alkalommal szerepelt.

 

Mellette az ismét egészséges Phil Jones lehet még esélyes arra, hogy Antonio helyett bekerüljön a védelem jobb szélére. Az angol és az olasz is elutazott Törökországba, ahol a Fenerbahce gárdájával csap össze ma este a csapat.

 

A meccs elõtti sajtótájékoztatón Darmiant arról is kérdezték, frusztrált-e amiatt, hogy nem szerepelt rendszeresen. A feltett kérdésre Matteo így reagált: "Nem, mert egy olyan klubnál, mint a United, mindig top játékosok vannak. Minden nap harcolnom kell a helyemért."

 

"Persze rengeteget dolgoztam a szezon elsõ részében és készen kell állnom, ha a menedzser lehetõséget ad. Keményen dolgozok azért, hogy javuljak, készen kell állnom és meg kell próbálni megnyerni az adott mérkõzést."

 

 

"Sajnálom Valenciát a sérülés miatt. Várjuk, hogy felépüljön és remélem, a lehetõ leghamarabb visszatér."

 

Marcos Rojóhoz és Marcus Rashfordhoz hasonlóan az olasz védõ is úgy véli, nagyon nehéz mérkõzés vár a Vörös Ördögökre a Sükrü Saracoglu Stadiumban.

 

"Nagyon nehéz találkozóra számítunk" - folytatta. "A Fenerbahce egy jó csapat, remek játékosai vannak, de küzdeni akarunk. Gyõzni vagyunk itt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!