A legfrissebb hírek Valencia kéztörésérõl

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho megerõsítette, hogy Antonio Valencia számára hosszadalmas kihagyás vár azt követõen, hogy hétvégén átesett egy mûtéten, melyet törött karján végeztek el a sebészek.


Az ecuadori még a Manchester City ellen 1-0 arányban megnyert Ligakupa meccsen szenvedte el a kéztörést, ami végül arra kényszerítette a játékost, hogy megmûttesse végtagját – épp a Vörös Ördögök Burnley elleni döntetlenjének napján.

 

 

Mindez már csak azért is különösen nagy csapás volt a 31 esztendõs középpályás számára, mert kivételesen jó formában kezdte a szezont; október hónap legjobb játékosának 3 jelöltje közé is nevezték például.

 

 

A csütörtök esti Fenerbahce elleni Európa-liga összecsapást megelõzõ sajtókonferencián Jose Mourinhót arra kérték, adjon némi friss információt arról, mégis milyen súlyos Valencia sérülése és mennyi ideig fog hiányozni a csapatból.

 

 

 

 

„Valenciának egy súlyos sérülése van, igen” – mondta a menedzser a riportereknek Isztambulban. „Ez egy elég komoly törés a kezében, ami komplikált mûtéttel is járt, úgyhogy nem lesz bevethetõ egy ideig.”

 

 

Korábbi cikkünkben már olvashattátok, miszerint Valencia elszánt sérülésébõl való visszatérését illetõen, melynek egy a 750.000 követõvel büszkélkedõ Instagramjára feltöltött videójában is hangot adott vasárnap este: „Most csak és kizárólag a felépülésemre koncentrálok” – mondta. „Amint lehet, vissza akarok térni és segíteni a csapatomat. Erõsebben fogok visszajönni és mindig optimista vagyok.”

 

 

Mourinho ezen túlmenõen Matteo Darmianról is ejtett pár szót, akinek Valencia távollétében a Burnley ellen nyújtott teljesítményét dicsérte és az olasz válogatott játékosban lévõ bizodalmának is hangot adott, akinek ezzel lehetõsége nyílt kerettagságának megerõsítésére.

 

 

„A jó oldala a dolognak, hogy még amikor Antonio játszott is, méghozzá jól, párhuzamosan Darmiant is építettük fel folyamatosan, meccseket játszatva vele” – mondta Jose még szerdán. „Szerepelt a Feyenoord, a Zorya Luhanszk és a Fenerbahce ellen is, így volt lehetõsége, hogy fejlessze magát.”

 

 

 

 

„A legutóbbi meccsen is Darmiant kellett játszatnunk a Premier League-ben, ami az elsõ ilyen alkalom volt, de készen állt rá. Kifejezetten jól teljesített a Burnley ellen. Teljes mértékben megbízunk benne és kétség kívül készen áll arra, hogy holnap (csütörtökön) is játsszon, ezzel is fenntartva a jobb hátvédjeink remek munkáját, amit mindkét sorozatban produkálnak.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!