Darmian nem foglalkozik a januári távozás gondolatával

A Manchester United védõje, Matteo Darmian kijelentette 'túl korai lenne' egy esetleges januári távozást fontolgatnia.


Az olasz válogatott védõt 2015 nyarán szerzõdtette Louis van Gaal, az idei szezon során azonban egyre erõsödtek azok a pletykák, miszerint a téli átigazolási idõszakban távozik Manchesterbõl.

 

Darmian szeptember közepéig szinte egyáltalán nem jutott játéklehetõséghez Antonio Valencia mögött, ráadásul Timothy Fosu-Mensah felnõtt csapatba való berobbanása is egyre rontotta esélyeit a kezdõcsapatba való bekerüléshez.

 

José Mourinho irányítása alatt szeptember közepéig nem lépett pályára tétmérkõzésen, amelyet követõen hazájából számos klub jelentkezett, hogy egérutat biztosítanának számára a hazatéréshez.

 

 

Valencia sérülése miatt azonban az elmúlt három mérkõzésen már kezdõként számoltak Darmiannal a Vörös Ördögöknél, azokat a pletykákat pedig, hogy a portugál menedzser januárban elkívánja adni õt, visszautasítja.

 

"Hogy José Mourinho elakarna távolítani engem a csapatból? Olvastam ilyen jellegû dolgokat, de nem hiszem, hogy igazak lennének" - idézi a Calcio Mercato Darmian szavait, amelyet az olasz Sky tv-csatornának nyilatkozott.

 

"Folytatom a saját utamat, dolgozom a fejlõdésemen és fejfájást okozok a menedzsernek a csapata kiválasztásakor. Nem gondolkodom az átigazolási idõszakon, továbbra is túl korainak tartom ezt."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!