Fellainit sérülés miatt hazaküldték a válogatottból

Kérdésessé vált Marouane Fellaini bevethetõsége a jövõ hétvégi Arsenal elleni rangadón, miután vádlisérülése miatt hazatért a belga válogatott edzõtáborából.


Újabb név került fel a Manchester United sérültjeinek listájára, amely további fejfájást okozhat José Mourinhonak csapata összeállításakor, Marouane Fellainit ugyanis hazaküldték a belga válogatottból vádli problémái miatt.

 

A Vörös Ördögök a válogatott szünetet követõen azonnal egy rangadóval, egy Old Traffordon rendezett Arsenal elleni összecsapással indítanak, és félõ, hogy ezen nélkülözni lesznek kénytelenek a hórihorgas középpályást.

 

A belga szövetségi kapitány, Roberto Martinez megerõsítette, hogy a korábbi Everton játékos visszatért Manchesterbe, azt azonban sejteni engedte, hogy sérülését még a múlt vasárnapi, Swansea City ellen 3-1-re megnyert bajnokin szedte össze.

 

Fellaini a Hollandia és Észtország elleni mérkõzésekre készülve utazott el a belga válogatott összetartására, ám ezeket a mérkõzéseket már biztosan a 28 éves középpályás nélkül vívják majd meg.

 

 

"Fellaini a Swansea City elleni bajnokin szedett össze sérülést, így most visszatér a klubjához! 24 fõbõl álló játékos keret áll rendelkezésünkre, amely elég lesz a számunkra" - mondta Martinez.

 

A következõ napokban így a Manchester United orvosi stábja veheti majd kezelésbe Fellainit, José Mourinho pedig csak reménykedhet, hogy november 19-én rá is számíthat majd az Ágyúsok elleni derbin.

 

A portugál menedzsernek így is akad bõven problémája, ugyanis nem számíthat Antonio Valencia és Eric Bailly játékára, míg Chris Smalling, Phil Jones és Luke Shaw pedig csak nemrég kerültek megfelelõ edzettségi állapotba.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!