Rooney kínai ajánlatot utasított vissza

Wayne Rooney a Manchester Unitedben maradás mellett döntött, amikor Kínába igazolás lehetõségét ajánlották neki fel, állítja a Beijing Guoan tiszteletbeli elnöke.


Luo Ning szerint a kínai Super League-ben érdekelt együttes a nyár folyamán kereste meg a United 31 éves csapatkapitányát, majd a Premier League új szezonját megelõzõen ügynökével, Paul Stretforddal is találkoztak.

 

Rooney azonban Ning állítása alapján az Angliában maradást favorizálta, és egészen addig fenntartja ezt az álláspontot, amíg bizonyos események nem kényszerítenék ezen elhatározása megváltoztatására.

 

"Volt egy megkeresésünk Rooney felé a szezon kezdete elõtt, de õ tájékoztatott minket, hogy a Manchester Unitednél kíván maradni" - mondta Ning egy pekingi rádióállomás sportmûsorában.

 

"Rooney azt mondta, addig a Premier League-ben kíván játszani, amíg az egészségi állapota engedi. Pedig még az ügynökével is találkoztunk."

 

 

Az angol csatárt ebben a szezonban többször is kihagyta kezdõcsapatából José Mourinho, aki a nyáron ült le a Vörös Ördögök kispadjára, ezzel együtt a válogatottban is csapatkapitányi tisztséget betöltõ játékos Gareth Southgate megbízott szövetségi kapitánynál is elveszítette biztos helyét a Háromoroszlánosok kezdõjében.

 

Rooney jelenleg érvényes szerzõdése 2019-ig szól, Mourinho pedig kijelentette, a korábbi Everton csatár "nem megy sehova", annak ellenére, hogy nem csak egy esetleges Stolverkosokhoz való visszatéréssel, hanem külföldre szerzõdéssel is gyakran szóba hozzák.

 

A találgatások jelentette tûzre az csak olajat öntött, hogy a liverpooli alakulat menedzsere, Ronald Koeman elárulta, tárt karokkal várná vissza a Goodison Parkba a klub egykori neveltjét.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!