Mkhitaryan: Elérem manchesteri álmomat

Henrikh Mkhitaryant egy UNICEF eseményen kérdezték szándékairól, mire úgy felelt, megtalálja azt az erõt, amivel eléri céljait.


Az örmény játékos - aki jelenleg hazája nemzeti csapatánál van - majd két hónap után játszhatott újra, amikor pályára lépett a Fenerbahce elleni vereség alkalmával. Nyári átigazolása óta egyelõre csupán hat alkalommal játszott manchesteri színekben.

 

Jose Mourinho korábban arról beszélt, biztos abban, hogy Mkhitaryan a United top játékosa lesz, ám a törököktõl elszenvedett vereség után azt is elmondta, a középpályásnak többet kell tennie, ha rendszeres lehetõséget akar magának.

 

"Igaz, hogy kevés idõt kaptam a pályán, de nem fogom feladni" - nyilatkozta Henrikh azután, hogy kinevezték õt az UNICEF jószolgálati nagykövetének.

 

 

"Hosszú utat tettem meg a Manchester Unitedig, így semmi nem akadályozza meg, hogy elérjem céljaimat. Nem fogok meghátrálni, megtalálom az erõt, amivel elérem céljaimat."

 

Mkhitaryan a közelmúltban már részt vett egy másik UNICEF gálán is, néhány hete azt az Old Traffordon rendezték, ahol a Vörös Ördögök 215 ezer fonttal segítették a rászoruló gyerekeket.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!