Darmian tanácstalan mellõzöttsége okán

A Manchester United védõje, Matteo Darmian tanácstalan azt illetõen, hogy menedzsere, José Mourinho miért vonakodott a kezdõcsapatba jelölni õt a szezon kezdete óta.


Mourinho egyértelmûen Antonio Valenciát preferálta a védelem jobboldalán, mellette pedig Ashley Young is gyakran kapott szerepet ezen a poszton mióta a portugál menedzser vette át az irányítást az Old Traffordon.

 

Ennek megfelelõen a 26 éves olasz bekk egyáltalán nem is kapott játéklehetõséget a Premier League-ben az októberi Burnley elleni gólnélküli döntetlenre végzõdõ találkozóig, azt is leginkább az egyre növekvõ sérültlistának köszönhetõen.

 

Valencia válltörés miatt nem állhat csapata rendelkezésére, míg Luke Shaw és Chris Smalling is kihagyni kényszerült mérkõzéseket.

 

A klubjánál kapott kevesebb játéklehetõsége ellenére Darmian kezdõként kapott szerepet az olasz válogatott tegnapi, 0-0-ra végzõdõ döntetlenje alkalmával Németország ellen.

 

 

Szombaton nagy rangadó vár a Vörös Ördögökre, hiszen az Arsenalt látják vendégül Manchesterben, Darmian pedig abban reménykedik, hogy sorozatban négyszer is a kezdõcsapat tagja lehet.

 

"Nem tudom miért, erre a kérdésre nehéz válaszolni" - mondta a Rai Sportnak.

 

"Az edzõnek kell meghoznia a döntéseket, nekünk játékosoknak pedig el kell fogadnunk azokat. Mindig keményen dolgoztam és minden tõlem telhetõt megtettem, amikor bevetésre kerültem, és ugyanígy fogom folytatni ezután is."

 

"Egyáltalán nem vagyok híján az elszántságnak, ez pedig létfontosságú, különösen egy olyan idõszakban, amikor nem játszom annyit."

 

"Az elsõ naptól kezdve a csapat rendelkezésére bocsátottam magamat és megpróbáltam bizonyítani az edzõmnek."

 

Darmian mellõzöttsége okán gyakran felmerülnek olyan pletykák, hogy visszatérhet Olaszországba, õ azonban igyekezett lehûteni az Internazionale-val kapcsolatos híreszteléseket, mivel most csak az Ágyúsok elleni hétvégi derbire koncentrál.

 

"Nem tudok erre mit mondani, túl korai még az átigazolási idõszakról beszélni. Holnap visszatérek Manchesterbe, a hétvégén pedig nagyon fontos meccsünk lesz az Arsenal ellen, olyan, amin mindenki játszani szeretne" - tette hozzá.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!