Rooney várhatóan bevethetõ lesz szombaton

Elõreláthatólag számíthat Wayne Rooney szolgálataira a Manchester United, amikor szombaton az Arsenalt fogadják az Old Traffordon, állítják a Sky Sports hírforrásai.


A 31 éves támadót kedden, néhány órával a végül 2-2-re végzõdõ Spanyolország elleni barátságos mérkõzést megelõzõen küldték haza az angol válogatott keretébõl térdproblémái miatt.

 

Úgy tudni, Rooney vasárnap megpróbált együtt edzeni a válogatottal, ám idõ elõtt volt kénytelen elhagyni a pályát térdében érzett fájdalmai miatt.

 

Ennek következményeként hétfõn Watfordba, az Aspire orvosi létesítménybe ment vizsgálatra, ahol kisebb térdsérülést diagnosztizáltak nála.

 

Rooney kedden a válogatott keretébõl való kikerülést követõen visszatért Manchesterbe a klub edzõközpontjába, és a United orvosi stábja vette kezelésbe Carringtonban.

 

A The Sun brit bulvárlapban megjelent cikk szerint a válogatott csapatkapitánya szombaton erõsen ittas állapotban volt, miután részt vett egy lakodalmon.

 

 

Rooney szóvivõje a Sky Sports News HQ-nak védelmébe vette a játékos cselekedetét, kijelentve, hogy a válogatott gólrekordere a keret többi tagjával együtt élvezte a közösen kapott szabad estéjüket és nem szegett meg semmilyen, az Angol Labdarúgó Szövetségnél érvényben lévõ fegyelmi szabályt.

 

"Wayne, az angol válogatott keretének többi tagjával együtt kimenõt kapott. Ahelyett, hogy elment volna bárhova, õ inkább a csapat hoteljében maradást választotta, hogy kipihenje és megünnepelje Anglia fényes Skócia felett aratott gyõzelmét" - kezdte.

 

"Az este folyamán a hotel számos vendége ment oda hozzá, hogy autogramot vagy közös képet kérjenek tõle. Ahogy mindig, Wayne boldogan tett eleget ezeknek a kéréseknek, pózolt a fotókon és beszélgetett a vendégekkel. Szomorú, hogy Wayne barátságos természetét valakik ellene fordították a saját érdekükben."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!