Mourinho kiakadt az FA-re Rooney-ügyben

José Mourinho bosszús, miután megtudta, hogy az angol válogatott stábja is jelen volt, amikor múlt szombaton Wayne Rooney késõ estig italozott Londonban, tudta meg a Sky Sports News HQ.


Rooney vasárnap kora reggel egy lakodalom résztvevõivel került lefotózásra, amelyet követõen az esetrõl szóló képek hétfõn a The Sun bulvárlap hasábjain jelentek meg.

 

A beszámolóhoz információt biztosító hírforrás szerint "Wayne az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) alkalmazottjaival volt a bárban, sört és vörösbort fogyasztva", bár Rooney szóvivõje azóta védelmébe vette a csatár cselekedetét.

 

A Sky Sports News HQ információi szerint az FA részérõl a válogatott háttérstábjából egy edzõ, illetve az orvosi stáb és a támogató személyzet több tagja is Rooneyval töltötte az estét, akihez még a szintén válogatott kerettag Phil Jagielka is társult. 

 

Úgy tudni, az események a Manchester United házatáján is kiverték a biztosítékot, Mourinhot ráadásul nagyon feldühítette, hogy az FA alkalmazottjai is jelen voltak azon a helyen, ahol Rooney sokáig dorbézolt és a kelleténél több alkoholt fogyasztott.

 

A Sky forrásai szerint a portugál menedzsernek nincs problémája csapatkapitánya esti lazításának tényével, azzal viszont annál inkább, hogy az Angol Labdarúgó Szövetség felelõssége alatt az FA munkatársai engedélyezték, hogy a válogatottnál is kapitányi tisztet betöltõ játékos ilyen módon viselkedhessen - amely azóta pedig a nyilvánosság elé is került.

 

 

Miután pénteken este Anglia legyõzte Skóciát a Wembleyben, az angol válogatott kerete kimenõt kapott szombat estére, és engedélyezték számukra, hogy elhagyják a csapat székhelyéül szolgáló hotelt, amennyiben kívánják. A keret néhány tagja úgy döntött, családja társaságában tölti el ezt az idõt, míg mások London belvárosában múlatták az idõt vasárnap hajnalig.

 

Rooney ezzel szemben Phil Jagielka társaságában úgy döntött, a Grove Hotelben maradnak.

 

A válogatottsági gólrekorder vasárnap megpróbált edzeni, ám egy kisebb térdsérülésre panaszkodott így nem tudta teljesíteni a gyakorlást. Ezt követõen Watfordban, az Aspire orvosi komplexumban, az angol válogatott orvosi stábjának jelenlétében, vizsgálaton esett át, amely megerõsítette a térdsérülés tényét.

 

Ezt követõen döntött úgy Gareth Southgate megbízott szövetségi kapitány kedden, hogy visszaengedi Rooneyt a Manchester Unitedhez, miután amúgy sem tette volna a Spanyolország elleni barátságos mérkõzés kezdõjébe.

 

Rooneyt még ugyanazon a napon megvizsgálta a Manchester United orvosi stábja is Carringtonban, és ahogyan arról már beszámoltunk, szombaton valószínûleg pályára léphet majd az Arsenal ellen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!