Rooney bocsánatot kér

Wayne Rooney bocsánatot kért Gareth Southgate-tõl és az FA technikai igazgatójától, Dan Ashworthtól a hétvégén róla készült képek miatt, amely 'megengedhetetlen egy olyan pozícióban, mint amiben õ van'.


Rooney kapcsán a múlt pénteki, Skócia ellen 3-0-ra megnyert mérkõzést követõ viselkedése miatt jelent meg cikk a The Sun brit bulvárlapban, amely szerdán olyan vádakat fogalmazott meg, hogy a Manchester United csapatkapitánya erõteljesen italozott egy lakodalmon.

 

Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy az eset José Mourinho haragját is kivívta, miután a portugál menedzser megtudta, hogy a tivornyázásban vasárnap hajnalban az angol válogatott stábjának több tagja is részt vett.

 

Az eset kapcsán az Angol Labdarúgó Szövetség kijelentette, felülvizsgálják majd, a játékosok számára mi engedélyezhetõ szabadidejükben.

 

"Az angol válogatott minden tagjának felelõssége, hogy minden egyes pillanatban megfelelõen viselkedjen. Felül fogjuk vizsgálni, hogy a válogatott tagjaként milyen szabályok vonatkozzanak a jövõben a játékosokra szabadidejükben."

 

Rooney kihagyta a Spanyolország ellen 2-2-es döntetlenre végzõdõ barátságos mérkõzést kedden este, miután kisebb térdsérülése miatt visszatért a Manchester Unitedhez.

 

 

Az eset kapcsán a 31 éves támadó az alábbi közleményt jelentette meg szóvivõjén keresztül:

"Wayne természetesen nagyon sajnálja, hogy a szurkolókkal készített képei napvilágot láttak a mai napon."

 

"Bár ezek egy, az egész válogatott keret és stáb számára adott kimenõ ideje alatt készültek, teljes mértékben elismeri, hogy ez a viselkedés megengedhetetlen egy olyan pozícióban, mint amiben õ van."

 

"A mai nap folyamán Wayne magánbeszélgetést folytatott Gareth Southgate-tel és Dan Ashworthtal, hogy bocsánatot kérjen."

 

"Emellett további sajnálatát fejezi ki minden olyan fiatal szurkoló felé, akik látták ezeket a képeket."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!