Carrick hosszabbítani fog?

Jose Mourinho szerint Michael Carrick a szezon vége elõtt meghosszabbítja szerzõdését, amivel továbbra is a Vörös Ördögöket képviseli majd.


A 35 éves csapatkapitány-helyettes még júniusban írt alá egyéves szerzõdést és a héten elmondta, nagyon nyugodt jövõjével kapcsolatban, hozzátéve azt is, hogy majd a mostani szezon végéhez közeledve dönt a továbbiakról.

 

Hétvégén Carrick hetedik meccsét játszotta az idényben, ami után a menedzser nagyon dicsérte veterán játékosát.

 

"Michael 35 éves" - nyilatkozta Mourinho a találkozó utáni sajtótájékoztatón. "Egy ilyen intenzív mérkõzésen volt néhány görcse a végén, ami teljesen normális. Nagyon szomorú a tudat, hogy mindenki felett eljár az idõ."

 

"Õ egy fantasztikus játékos és ez [a kora] nagy kár, mindig is kedveltem õt, de ahelyett, hogy 25 éves korában lettem volna a menedzsere, 35 éves korában lettem."

 

"Nagyon jól megértjük egymást. Tudjuk, mikor játszhat. Tudjuk, mikor áll készen és mikor kell pihentetni õt. Még mindig van egy Michael Carrickem, és talán még egy szezonig lesz is."

 

 

Mourinho kitért Carrick középpályás társára, Paul Pogbára is: "Sokkal jobban alkalmazkodik a sorozat intenzitásához és sokkal magabiztosabb. Nyilvánvalóan az õ posztja olyan, hogy néhány iránymutatással játszik, közben pedig egyes támadó területeken kap valamennyi szabadságot is, ahol úgy érzi, fontos tud lenni. Nagyon jól érzi magát a pályán."

 

Wayne Rooney szombati padozásáról pedig annyit mondott, mindenképp taktikai döntés született, amikor nem nevezte a kezdõcsapatba csapatkapitányát.

 

"Az Arsenal olyan, amely engedi játszani az ellenfelét, így azt gondoltam, eleget lesz nálunk a labda. Úgy véltem, lesznek területeink és hogy a támadóinkat elég könnyen meg tudjuk játszani. Azt gondoltam, Mata, Martial és Rashford gyorsabb opciókat jelentenek, mint Wayne, jobb támadó lehetõségeket az egy-egy elleni játékban. Ez volt a legjobb megoldás."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!