Darmian meghosszabbítaná az európai kupaszereplést

A Manchester United szélsõ védõje, Matteo Darmian kijelentette, csapattársaival maximálisan felkészülten várják csütörtöki ellenfelüket, a Feyenoordot, akikkel az Európa-liga csoportkörében az Old Traffordon csapnak össze.


Egy, a holland vendégcsapat felett aratott gyõzelemmel a United újra továbbjutást érõ helyen állna kvartettjében, és így a Vörös Ördögöknek már csak egy pontra lenne szükségük az Európa-liga A-csoportjának utolsó fordulójában, amikor Ukrajnában, a Zorya Luhansk ellen lépnek majd pályára.

 

"Szerintem ez egy nehéz csoport, mert kemény ellenfelekkel kell megmérkõznünk, de még mindig versenyben vagyunk" - kezdte Darmian a MUTV-nek.

 

"Fontos mérkõzésünk lesz a Feyenoord ellen és gyõznünk kell. Úgy készülünk, hogy ebben biztosra mehessünk."

 

A United jelenlegi pozíciója, miszerint csak harmadikak a Feyenoord és a Fenerbahce mögött, jól tükrözi a csapat nem éppen meggyõzõ idegenbeli formáját, ugyanis mindkét elõttük álló csoportbeli riválistól kikaptak Manchestertõl távol.

 

 

"Emlékszem a Feyenoord elleni mérkõzésre Hollandiában, mert az nem volt egy jó meccsünk" - folytatta az olasz bekk.

 

"Ezen változtatnunk kell és meg kell nyernünk az idegenbeli meccseinket, de most otthon fogunk játszani, és talán így könnyebb dolgunk lesz. Gyõzni akarunk és boldoggá tenni a szurkolóinkat."

 

Az Európa-liga az egyetlen olyan kupasorozat, amelyet a Manchester Unitednek eddig még soha nem sikerült megnyernie, Darmian éppen ezért felismerte ennek fontosságát - nem mellesleg azért is, mert amely csapat elhódítja a trófeát az automatikusan kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája jövõ évi csoportkörébe.

 

"Szerintem ez egy fontos kupasorozat."

 

"Ez nagy lehetõség számunkra ahhoz is, hogy kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába, amely kulcsfontosságú egy olyan klubnál, mint a Manchester United. De ha folytatni akarjuk az Európa-ligában az utunkat, akkor mindkét hátralévõ mérkõzésünket meg kell nyernünk, kezdve a Feyenoord elleni hazai meccsel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!