Rio célja az önbizalom növelése

Rio Ferdinand reméli, egy gyõzelem az õsi rivális Liverpool ellen kiemeli csapatát a hullámvölgybõl.


A Manchester United egyelõre veretlen az idei bajnokságban, de nem lehetnek teljesen elégedettek, mert kétszer is kiengedték a gyõzelmet a kezükbõl, elõször a Fulham, majd az Everton otthonában.

A Vörös Ördögök a Rangers elleni hétközi BL csoportmeccsen mutatott játék miatt is csalódottak lehetnek - ahol az eredmény sem volt igazán fényes - de most csak a vasárnapi mérkõzésre koncentrálnak, amikor a Liverpool látogat az Old Traffordra.

Ferdinand - aki épp a Rangers elleni mérkõzésen tért vissza az elsõ csapathoz - a vasárnapi rangadón mindenképp a három pont megszerzését tûzte ki célul.

"Ezek a mérkõzések mindig jók arra, hogy emeljék a csapatszellemet és a hitet. Ha a legközelebbi riválisod ellen nyersz, az nagyon jót tesz a csapatszellemnek. Remélhetõleg ez kiemel minket a hullámvölgybõl."

A rutinos középsõ védõ csalódottságának adott hangot, amiért nem biztosították be a Fulham és Everton elleni mérkõzéseken a három pontot, azonban a mutatott játékkal elégedett.

"Az eredmények miatt van bennünk keserûség, de a teljesítményünkkel nincs baj. Remek helyzetben voltunk, épp ezért kiábrándító, hogy nem 6 ponttal távoztunk a két meccsrõl. Azonban összességében elégedettek vagyunk a játékunkkal."

"Sok gólt lõttünk, két idegenbeli mérkõzésen ötöt. Ami a fontos, hogy ezeket a meccseket gyõzelemmel zárjuk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!