Zlatan újabb évre marad

Zlatan Ibrahimovic újabb szezonra maradhat a Manchester United játékosa, miután José Mourinho elárulta, a klub érvényesíteni kívánja a játékos szerzõdésében lévõ plusz egy éves opciót.


A svéd a Vörös Ördögök idei szezonjának egyik legkiemelkedõbben teljesítõ játékosa, 14 kezdõként lejátszott mérkõzésén szerzett 8 góljával.

 

Ibrahimovic a nyáron egy éves szerzõdést kötött a klubbal, azt követõen, hogy igen illusztris karriert futott be Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban. A Uniteddel kötött szerzõdésben plusz egy éves opcionális hosszabbítás is benne foglaltatott, szerdán pedig Mourinho elárulta, a klub élni kíván ezzel a lehetõségével.

 

 

"Zlatan helyzete igen egyszerû: egy plusz egy éves szerzõdéssel rendelkezik a klubnál, mi pedig elégedettek vagyunk vele. Életbe fogjuk léptetni a második szezonra vonatkozó opciót, úgyhogy két év múlva azt tehet, amit csak akar, mert szabad lesz" - magyarázta a portugál menedzser, amikor csatára jövõjérõl kérdezték.

 

"Boldog, elkötelezett és élvezi az életét a Manchester United játékosaként. Valószínûleg ez az utolsó nagy kihívás futballista karriere során, úgyhogy tökéletes az számára, hogy ez még 18 hónapig tarthat. Ezt követõen saját maga dönthet majd a jövõjérõl."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!