Herrera: Ez hihetetlen

Ander Herrera hihetetlennek jellemezte a West Ham elleni 1-1-es döntetlent, hiszen ez már a negyedik egymást követõ olyan hazai mérkõzés a bajnokságban, amin pontosztozkodás született.


Annak ellenére, hogy Diafra Sakho már a 2. percben vezetéshez juttatta a Kalapácsosokat, a Vörös Ördögök számos helyzetet kialakítottak a gyõzelemért és azért, hogy a Stoke, a Burnley és az Arsenal elleni döntetleneket kijavítsák.

 

Amikor a 21. percben Zlatan Ibrahimovic egyenlített, kevesen fogadtak volna arra, hogy a manchesteriek nem szerzik meg a három pontot, ám végül csak egyetlen pont maradt a zsebben.

 

"Megint egy kapus volt az ellenfél legjobb játékosa" - nyilatkozta Ander a meccset követõen. "Ugyanez volt a Stoke City, a Burnley és az Arsenal ellen is. Nem emlékszem olyan meccsre a szezonban, amelyen az ellenfél több helyzetet hozott össze, mint mi."

 

 

"Nagyon jól játszottunk; rengeteg helyzetet kialakítottunk, sok lövésünk volt, járt a labda egyik oldalról a másikra, jöttek a beadások - nem tudom, mit kell tennünk, hogy megnyerjük a meccseket. Nem tudom, mit mondhatnék a szurkolóinknak, mert bosszantó ez számunkra."

 

"A megfelelõ módon játszunk, helyesen tesszük a dolgokat. A West Hamnek jó csapata van, de egyhuzamban nem volt náluk egy percnél tovább a labda, úgyhogy hihetetlen, hogy nem tudjuk megnyerni az ilyen találkozókat. Ez az elsõ alkalom pályafutásom alatt, hogy ilyet érzek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!