Schweinsteiger kezdhet ma este

Szerdán este, a West Ham elleni Ligakupa mérkõzésen elõször léphet pályára Bastian Schweinsteiger a Manchester United kezdõcsapatában, mióta José Mourinho átvette a csapatot, állítják a Sky hírforrásai.


A német világbajnok még egyetlen játékpercet se kapott a Vörös Ördögök színeiben, mióta a portugál menedzser ült le az Old Trafford kispadjára, de a Sky Sports News úgy értesült, amennyiben megfelelõ erõnléti állapotban lesz, úgy semmi akadálya, hogy bevessék, miután az elõzõ hétvégén a kispadra már leülhetett.

 

Mourinho megérkezésével Schweinsteiger eléggé elszigetelõdött Manchesterben, miután az újdonsült menedzser közölte vele, hogy nincs jövõje a Unitednél, és így a tartalék csapat edzéseit kellett látogatnia, majd az Európa-ligára nevezett játékoskeretbõl is kihagyták.

 

A 121-szeres válogatott középpályás helyzete akkor vált még bizonytalanabbá, amikor a klub pénzügyi beszámolójában a 2016 június 30-al végzõdõ üzleti évben értékét egészen egyszerûen leírták.

 

A klub részérõl engedélyezték számára, hogy tárgyalásokat folytasson más klubokkal esetleges átigazolásáról, amelyek során a legnagyobb érdeklõdés az MLS-bõl mutatkozott irányába, õ azonban mégis a maradás és a kivárás mellett döntött.

 

 

Ez pedig lehet, hogy kifizetõdõ lesz számára, ugyanis a körülményekben az elmúlt hetekben már változás állt be, visszahívták ugyanis a felnõtt csapat edzéseire, majd vasárnap már a kispadról figyelhette a West Ham elleni bajnokit is.

 

Hozzáállása és edzésen nyújtott teljesítménye a klub tapasztaltabb játékosainál és a vezetõségnél se maradt észrevétlen, és mivel szerdán este Paul Pogba és Marouane Fellaini sem lesz bevethetõ eltiltás miatt, így a német elõtt nagy lehetõség nyílt arra, hogy kezdõként léphessen pályára.

 

Pogba a Mourinho lelátóra küldése miatt már sokszor kivesézett színészkedése miatt gyûjtötte be szezonbeli ötödik sárga lapos figyelmeztetését, amely automatikusan egy mérkõzéses eltiltással jár, és ugyanígy járt Marouane Fellaini is.

 

Michael Carrick szintén opció lehet erre a mérkõzésre, így ha Mourinho úgy érzi, hogy Schweinsteiger még nincs megfelelõ erõnléti állapotban, akkor számíthat másik tapasztalt középsõ középpályására is.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!