Zlatan: Gyõzelemre cserélném a gólomat

Zlatan Ibrahimovic Manchester United-gyõzelemre cserélné parádés Goodison Parkban szerzett gólját, miután hiába vezettek, az Everton pontosztozkodásra kényszerítette õket vasárnap.


A svéd csatár, aki csapata legeredményesebb játékosa a szezonban 12 góljával, a liverpooli találkozó 42. percében juttatta vezetéshez José Mourinho legénységét, amikor egy hosszan elõrevágott labdát átemelt a rossz ritmusban kimozduló Maarten Stekelenburg feje felett.

 

Úgy tûnt, hogy a kapufák segítségével szerzett találat három pontot érhet a Vörös Ördögök számára, azonban Zlatan Ibrahimovic és társai legnagyobb bánatára Leighton Baines egy a hazaiaknak megítélt büntetõt a 89. percben értékesíteni tudott.

 

"Természetesen nagy csalódás volt ez számunkra, mert a legutóbbi bajnoki mérkõzéseinken nem úgy alakultak a dolgaink, mint ahogy akartuk, különösen annak fényében, milyen jól játszottunk" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Irányításunk alatt tartottuk a mérkõzést, még ha nem is 100 százalékban, de nagy részében igen, és szerintem 70 percig nagyon jók voltunk. Aztán viszont nem tudtuk a normál játékunkat játszani, elveszítettük az önbizalmunkat és két pontot is."

 

"A pozitívum, hogy nem veszítettük el a mérkõzést. Ez az egyetlen. Tudjuk, hogy nyernünk kell. Ahhoz, hogy bekerülj a Bajnokok Ligájába és megnyerd a bajnokságot, három pontokat kell szerezned."

 

 

Ibrahimovic manchesteri pályafutása igazán ígéretesen indult, ám késõbb hullámvölgybe került és a gólok is elmaradtak. Azóta szerencsére kilábalt ebbõl és legutóbbi öt mérkõzésén már a hatodik gólját szerezte.

 

"Sokkal magabiztosabb lennék, ha elõkelõbb helyen állnánk a tabellán, mert ez az, amiért játszunk" - tette hozzá.

 

"Befutottam az üres területre és remek labdát kaptam Martialtól. Láttam, hogy a kapus kimozdul, én pedig megpróbáltam jól idõzíteni a labda elrúgását. Elõször a felsõ kapufára, majd az oldalsóra pattant mielõtt bement volna."

 

"Gólt szereztem, de a végén nekem és a csapatomnak ez csak egy pontot ért. Inkább ne rúgtam volna gólt, csak nyertünk volna, én így gondolkodok. Többet kell harcolnunk és tennünk azért, hogy három pontokat szerezzünk."

 

Ibrahimovic elismerte, "kemény volt", de nem volt szándékosság benne Seamus Colemannel szemben, akit az eset után nem sokkal le kellett cserélni.

 

"Keményen játszottak. Azt hallottam, hogy valamelyik kommentátor azt mondta, hogy direkt fejbe rúgtam. Az egy 50-50 százalékos párharc volt. Õ lehúzott engem a földre, én pedig megpróbáltam elkerülni, hogy ráessek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!