Carrick óvatos a Crawley-val szemben

Óvatossága ellenére a United középpályása elkerülné az idegeskedést.


Michael Carrick, a Manchester United középpályása szerint a mai kora esti találkozó nem lesz könnyû a Crawley Town ellenében.

Amennyiben az ötöd osztályú csapat nyerne az Old Traffordon, az a sorozat minden bizonnyal legnagyobb meglepetése lenne.

Carrick szerint tisztelniük kell az ellenfelet és a szokásos szakmai módon hozzáállni a találkozóhoz, hogy biztosan a negyeddöntõbe jussanak a hazai Vörös Ördögök.

Bár Carrick nem szerepelt az Exeter és a Burton elleni korábbi mérkõzéseken, amikor a kiscsapatoknak sikerül kiharcolniuk az újrajátszás lehetõségét, semmiképp nem szeretné, hogy ez ma megtörténjen és ezáltal hatalmas nyugtalanságot keltsenek.

 


"Mosolyogtam, mikor láttam a sorsolást" - mondta Carrick. "Ez egy klasszikus párosítás, amit sokan szeretnének látni. Ez egy olyan nagy dolog, amit csak az FA kupa képes alkotni."

"Sok embernek lesz ez nagy napja, de nekünk ez arról szól, hogy tovább lépjünk a következõ körbe. Megadjunk azt a tiszteletet a Crawleynak, amit megérdemelnek és nem vesszük könnyen a találkozót, de hisszük, ha jól játszunk, nyerni tudunk."

A United 2004-ben nyerte meg utoljára hazájalegrangosabb kupasorozatát és több játékosnak csupán ez a serleg nincs még a gyûjteményében.

"Ez az, ami hiányzik még" - folytatta Michael.

"Elszánt vagyok, hogy megnyerjük az FA kupát és mivel többünknek hiányzik még ez a serleg, mások is nagyon eltökéltek. Nagyon komolyan vesszük ezt a sorozatot. Ha ebben a klubban játszol, nem számít milyen találkozón szerepelsz, csak a jó játék és a gyõzelem a fontos. Ez az, amit a Crawley ellen is tenni fogunk."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!