U21: Reading 2-2 United

A United tartalékai 2-2-es döntetlent értek el a Reading ellen, miután Josh Harrop kétszer is bevette a hazaiak kapuját.


A mérkõzés eszeveszett tempóban kezdõdött, mindkét oldalon lehetõségek adódtak, Kieran O'Hara és Regan Poole is gólt akadályoztak meg, majd Gribbin járt közel a vezetõ találat megszerzéséhez.

Gribbin, aki mindössze másodszor volt kezdõ ebben a szezonban, miután U18-as szinten nem rég mesterhármast jegyzett a Liverpool ellen, most pedig egy emberes hadseregként indult meg a jobb oldalon, miközben néhány rúgást is begyûjtött.

Devonte Redmond fejelhetett Sean Goss beadását követõen, mielõtt Joe Riley sajnálatos sérülést szenvedett el, és a 21. percben lecserélésre került. Sadiq El Fitouri vette át a helyét.

A 25. percben a Reading megszerezte a vezetést, Josh Barrett lövését blokkolta Tuanzebe, azonban a kipattanót Hyam könnyûszerrel lõtte a kapuba.

Három perccel késõbb a United büntetõhöz jutott, Harrop elküldte a másik irányba Southwoodot, majd 36 másodperccel késõbb ismét gólt tudott szerezni.

A szezonban ötödik gólját szerzõ Harrop szinte azonnal betalált, McTominay azonban az akció során a partjezlõ szerint lesen tartózkodott, melyet be is intett, a bíró azonban felülbírálta döntését és megadta a találatot.

Novakovich és Goss sem tudta eltalálni a kaput, majd Tuanzebe szabadított fel, és O'Hara is védésre kényszerült percekkel késõbb. Az ideiglenes edzõ, Nicky Butt taktikai megfontolásból megcserélte a jobb bekk Ro-Shaun Williams-t és a középhátvéd Poole-t, Harrop pedig közel járt mesterhármasának megszerzéséhez El Fitouri passzát követõen.

A Reading gólraéhesen játszott, hét perccel a második félidõ kezdete után pedig egalizálni is tudtak, Hyam ívelt be egy szögletet, Mendes pedig fejjel talált be a vendég kapuba. Novakovich lõtt mellé, majd Harrop lõtt kapásból, de próbálkozását könnyedén védte Southwood kapus.

Jake Sheppard az oldalhálót találta el, miközben a Reading folyamatos fenyegetést jelentett. Goss majdnem le tudott csapni egy rosszul eltalált lövésre, majd Williams elfutását követõen Goss a kapufát találta el, közel volt a gyõztes gól.

A Reading elõtt is adódtak még lehetõségek, majd Goss késztette a mérkõzés végén hatalmas védésre Southwoodot. Az utolsó lövést a hazaiak eresztették meg, azonban gólt ez sem ért, így maradt a döntetlen.


Premier League 2 | Adams Park, Wycombe | Gólszerzõk: Hyam 25, Mendes 52 | Harrop 28 tiz., 29

United: O’Hara; Williams, Tuanzebe, Poole (Olosunde 85), Riley (El Fitouri 21); Goss, Redmond, Willock; Gribbin (Mitchell 84), McTominay, Harrop. Nem használt  cserék: Moutha-Sebtaoui, Kehinde.

 




 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!