Mkhitaryan: Gyõzni jöttünk!

A Manchester Unitednek csak egyetlen pontra van szüksége, hogy kvalifikálják magukat az Európa-liga legjobb 32 csapata közé, Henrikh Mkhitaryan azonban kijelentette, gyõzelemért lépnek pályára csütörtökön este Ukrajnában.


Mkhitaryan is érdekelt lehet a Vörös Ördögök színeiben az odesszai Chornomorets Stadiumban, ahol a Shakhtar Donetsk játékosaként 2012 augusztusában mesterhármast szerzett.

 

Az örmény középpályás úgy érzi, ha fejben megfelelõen tudnak hozzáállni az A-csoport záró csoportmérkõzéséhez, az pozitív hatással lehet rájuk a soron következõ, Tottenham Hotspur elleni Premier League bajnokin is.

 

"Nem fogunk döntetlenre játszani" - kezdte a MUTV-nek.

 

 

"Jó lenne gyõzni a Spurs elleni meccs elõtt - jót tenne a mentalitásunknak és az öltözõi hangulatnak is. Gyõzelemre fogunk törekedni és hogy megfelelõen felkészüljünk a következõ meccsünkre is."

 

"Ez azonban nem lesz könnyû feladat. Ellenfelünk nagyon jó védekezésben és a kontrajátékban. Emellett a pálya talajának állapota is szerepet fog játszani. Minden lehetséges eshetõségre fel kell készülnünk és egészen az utolsó pillanatig harcolnunk kell."

 

Mkhitaryant önbizalommal tölti el, hogy az utóbbi hetekben nyújtott teljesítménye, amely egy héten belül két Mérkõzés legjobbja díjat is jelentett számára, jó fogadtatásra lelt a csapat szurkolóinál.

 

"Hálás vagyok a United szurkolóinak" - tette hozzá.

 

"Érzem a támogatásukat, amelyet én csak azzal hálálhatok meg, ha jól játszom, gólokat szerzek és gólpasszokat adok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!