Manchester United 1-0 Crawley Town

Gyenge teljesítménnyel is továbbjutott a United.


A Crawley Town játékosai megmutatták, mi is a küzdés!

A Manchester United kiábrándítóan gyenge teljesítményt nyújtott egész találkozón és bár továbbjutott, az erkölcsi gyõzelem mindenképp a vendégeket illeti.

Sir Alex Ferguson ahogy sejteni lehetett, drasztikusan átalakította csapatát a City elleni gyõzelem óta, míg Steve Evans, a Crawley menedzsere a legerõsebb csapatával állt fel.

Csapatok:

Man Utd: Lindegaard, Rafael Da Silva, Brown, O'Shea, Fabio Da Silva, Carrick, Anderson, Gibson, Bebe, Hernandez, Obertan
Cserék: Kuszczak, Rooney, Smalling, Fletcher, King, Pogba, Tunnicliffe

Crawley Town: Kuipers, Hunt, Mills, McFadzean, Howell, Gibson, Smith, Bulman, Torres, Tubbs, McAllister
Cserék: Shearer, Rusk, Rents, Wilson, Cook, Napper, Brodie

Az elsõ félidõben a Manchester United kialakított néhány helyzetet, de egyik sem volt igazán hatalmas gólszerzési lehetõség. A középpályán Gibson volt az, aki kreativitást vitt a játékba, rajta kívül nem igazán volt, aki támadásban tett is volna bármit.

Gibson két kiváló labdát osztott a középpályáról, ám az elsõnél Hernandez könnyelmûsködte el a helyzetet, míg Darron második kiugratása után Fabio került helyzetbe, ám rosszul eltalált lövése csúnyán kapu mellé szállt.

Gibson emellett még gólpasszt is adott. A 28. percben egy bal oldali szögletet végzett el a United középpályása, röviden passzolt, majd vissza is kapta a labdát, amit egybõl kiváló beadással centerzett megtalálva Brown fejét, aki épp annyira ért a labdába, hogy az ne a hosszú kapufa mellé, hanem a hosszú alsó sarokba jusson. Remek gól volt, 1-0 a hazaiaknak.

 


A gól után a United visszaállt saját térfelére, hagyta a vendégeket játszani, akik azonban nem tudtak helyzetet kialakítani.

Így a félidõ végéig sok más érdemleges nem történt, a hazaiak vezettek, de a mutatott játékkal igazán nem lehettek elégedettek.

A második félidõre Ferguson két csatárra tért át, Andersont váltotta Rooney. Ám ez a csere sem pörgette fel Carrickéket, olyannyira nem, hogy egyetlen helyzete sem akadt Sir Alex Ferguson fiainak.

Labdatartásban a kiscsapat felülmúlta a Manchestert, a mérkõzés vége felé volt két nagy helyzetük is, melyek közül egy ollózás a kapu fölé szállt, egy fejes pedig a felsõ lécrõl vágódott a mezõnybe.

A vendégek összességében kiérdemelték volna az újrajátszást, többet tettek a gyõzelemért, mégis a Manchester United jutott tovább.


Fa kupa ötödik forduló:

Manchester United 1-0 Crawley Town
Old Trafford, 74778 nézõ
Vezette: Lee Probert

Manchester United: Lindegaard, Rafael(Smalling 54.), Brown, O'Shea, Fabio(Fletcher 69.), Carrick, Anderson(Rooney 46.), Gibson, Bebe, Hernandez, Obertan

Nem használt cserék: Kuszczak, King, Pogba, Tunnicliffe.


Crawley Town: Kuipers, Hunt, Mills, McFadzean, Howell, Gibson(Cook 69.), Smith(Rusk 81.), Bulman, Torres, Tubbs, McAllister(Brodie 63)

Nem használt cserék: Shearer, Rents, Wilson, Napper

Sárga lap: Rooney, Brown illetve Torres

Gólszerzõ: Brown 28.


A mérkõzés legjobbja a MantdFanatics.hu szerint: Wesley Brown

 

 


manutdfanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!