Ferguson: A Crawley döntetlent érdemelt volna

Ferguson nem elégedett csapata teljesítményével.


 Sir Alex Ferguson szerint néhány játékosa nem igazán értette meg, mi is az FA kupa valójában. Ezt azután nyilatkozta, hogy csapata egyetlen góllal jutott be a negyeddöntõbe a Crawley Townnal szemben.

Wes Brown elsõ félidei fejesének köszönhetõen jutott vezetéshez a United, de a Crawley Town végig uralta a második félidõt és erõfeszítéseik hatására megérdemelték volna a Broadfield Stadiumban lejátszandó újrajátszást.

"Nem számít az eredmény, ez a nap az övék volt, ez nem kérdés" - kezdte a Fõnök az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "A második félidei erõfeszítéseik miatt megérdemelték volna a döntetlent, tényleg."

"Nagyon megnehezítették a dolgunkat és mindig lemaradtunk a labdákról. Kiábrándító volt. Volt néhány játékosunk, akik talán nem igazán értették meg, mit is jelent az FA kupa valójában. Nekik talán ez nagyon tanulságos meccs volt."

 


"Az elsõ félidõben jól játszottunk, akár 3-4 góllal is vezethettünk volna, de maradt az 1-0 és egy kupamérkõzésen másodpercek alatt elbukhatsz egy gólos elõnyt, amihez közel is voltunk."

"Néha egész meccset végig küzdöd a kupában. A múltban már nem egyszer megtettük, a mai egy másik példa volt."

A United menedzserének dolgát az is megnehezítette, hogy a brazil különítménye sérülést szenvedett, ennek következtében kellett átállnia 4-4-2-re a szünetben, mikor Anderson helyett Rooney állt be, majd késõbb a Da Silva ikreket is le kellett cserélni, helyükre állt be Smalling valamint kényszerbõl Darren Fletcher a jobb hátvéd posztjára.

"Nagy probléma ez, mikor két védõdet veszted el, akik ráadásul jól is játszottak. Nagyon jó játékosok. Andersonnak térdín problémái akadtak, így kénytelenek voltunk lecserélni õket. Nem könnyû, ha megteszed ez, mert megingathatja a csapatot. Végül Darren Fletchernek kellett jobb védõt játszania, amit jól oldott meg, de nem a legjobb megoldás. Holnap meglátjuk, mennyire komolyak a sérülések."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!