Wes: Magunknak tettük nehézzé

A gólszerzõ elismeri, sokkal jobbak is lehettek volna, de gratulál az ellenfélnek a tisztes szereplésért.


Wes Brown is csatlakozott azoktáborába, akik elismerésüket fejezték ki a Crawley Town felé az Old Traffordon mutatott játékuk miatt.

A hosszú ideje szolgáló védõ csupán ötödik gólját szerezte 13 éves elsõ csapatos pályafutása során, de a góljával sikerült bejutniuk csapatával a negyeddöntõbe az FA kupában. A United azonban képtelen volt ezen kívül feltörni a jól szervezett és roppant motivált ellenfelet.

 


"Nagyon nehéz volt" - kezdte Brown az MUTV-nek adott interjújában. "Csináltunk jó dolgokat, gólt is szereztünk de nagyon megnehezítették a dolgunkat, a végén pedig nem tudtuk megtörni õket. Azt hiszem mindannyian boldogok lehetünk a nap végén, hogy 1-0 lett az eredmény."

"Elég közel volt. Az utolsó 15 percre elõre küldtek akit csak lehetett és a tizenhatosunkon belülre próbálták küldeni a labdát. Azt hiszem, elég jól kézben tartottuk a helyzetet, ém mindent sokkal jobban kellett volna csinálnunk. Azzal, hogy csak 1-0 volt az eredmény, játékban tartottuk õket."

Brown csupán hatodik mérkõzésén kezdett ebben a szezonban, de továbbra is keményen dolgozik, hogy folyamatos lehetõséghez jusson.

"Keményen dolgozom az edzéseken, ez minden, amit tehetek. Keményen edzek és majd meglátjuk, mi történik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!