Blind: Most kell összetartani

A Vörös Ördögök sorozatban öt mérkõzésüket nyerték meg és tovább növelhetik optimista hangulatukat azzal, ha ma legyõzik a Middlesbrough-t.


Mielõtt csapata karácsonykor 3-1-re legyõzte volna a Sunderlandet, Jose Mourinho arról beszélt, hogy a legfrissebb eredmények az öltözõben növekvõ csapatszellemet tükrözik. Daley Blind pedig most arra hívta fel csapattársai figyelmét, hogy a szombati ellenfélhez is pozitívan álljanak, hiszen jelenlegi formájukkal bárki ellen meccsben lehetnek.

 

"Nagyszerû formában vagyunk és rajtunk múlik, hogy ez így is maradjon" - mondta a holland védõ, aki a Fekete Macskák ellen betalált.

 

 

"Magunkra kell figyelnünk és ha hozzuk azt, amit az utóbbi találkozókon, bármelyik csapatot le tudjuk gyõzni. Továbbra is keményen kell dolgoznunk edzéseken és ugyanilyen szellemben játszani."

 

"Amikor nyersz, egyre pozitívabbak az érzéseid és most nyerõ szériában vagyunk, úgyhogy fontos, hogy tovább javuljunk. Meg akarjuk nyerni az ilyen meccseket, úgyhogy össze kell fognunk, optimistának kell maradnunk - ez az egyetlen módja, hogy jó eredményt érjünk el."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!