Blind visszatérne a Wembleybe

A holland hátvéd a tavalyi FA-kupa gyõzelmet úgy írta le, mint a karrierjének egyik csúcspontját.


Szombaton a Vörös Ördögök a Reading gárdáját fogadják az FA-kupában és eggyel közelebb kerülhetnek a cím megvédéséhez. A tavalyi döntõben egy drámai Crystal Palace elleni gyõzelemmel sikerült a Manchester Unitednek 2004 után újra elhódítani ezt a trófeát. 

 

"Az FA-kupa gyõzelem számomra egy különleges élmény volt. Nagy értéke van ennek a címnek Angliában és azért érkezel a Unitedba, hogy ilyen címeket nyerj. Ez volt a második szezonom a csapatnál és nagyon örültem, hogy felemelhettük az FA-kupát. Ez a karrierem egyik fénypontja volt."


A csapat nagyon jó formában vág neki a szombati mérkõzsének, mindent sorozatot figyelembe véve, zsinórban a hetedik gyõzelemnél járnak és nem szeretnék megszakítani ezt a sorozatot.


"Amikor nyerõ szériában vagyunk és gyõzelmeket tudunk bezsebelni az pozitív érzés, és ez csak jobb és jobb lesz. Szerintem nagyon jó formában vagyunk és a jelenlegi csapatszellemet meg kell tartani."

 

 

A Unitedhez hasonlóan az egykori Vörös Ördög, Jaap Stam irányította Reading is egy jó szériával érkezik az Old Traffordra. A Readingnek sikerült megnyernie a legutóbbi három mérkõzését és jelenleg harmadik helyen áll a Championship tabelláján, de Daley Blind bizakodóan várja a találkozót.

 

"Nehéz mérkõzéseknek számítanak a kisebb ligákból érkezõ csapatok elleni párharcok is, nem írhatjuk le õket."

 

"De mégis mi látjuk õket vendégül az Old Traffordon és a hasonló kisebb csapatok nem igazán szeretnek itt vendégeskedni. Hinnünk kell magunkban és a legjobbat nyújtani minden mérkõzésen - ez az egyetlen esély, hogy nyerjünk."

 

A szombati meccs után egy újabb kupamérkõzés vár a csapatra, mégpedig az Ligakupa elõdöntõjében a jelenleg botladozó Hull City gárdáját fogadja a csapat. 

 

"Ez egy nagyon fontos idõszak számunkra. Nagyon jó erõnlétben van a csapat és mindenkire szükség van, hisz sok meccsünk van még hátra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!