Pereira visszatér a Unitedhez

A Manchester United visszahívta a Belenenses-nél kölcsönben szereplõ Joel Castro Pereirát.


Jose Mourinho a közelmúltban vázolta tervét, amely szerint a 20 esztendõs kapus lesz a harmadik számú portás a szezon második felében, míg Sam Johnstone kölcsönbe kerülhet. [Azóta már kiderült, hogy az angol kapus az Aston Villánál folytatja a szezon végéig.]

 

Pereira - aki tavaly a Rochdale-nál szerepelt ideiglenesen - kiválóan teljesített a portugál csapatnál, tíz alkalommal lépett pályára, melybõl négyszer gólt sem kapott.

 

Az elõzõ szezonban már leülhetett az elsõ csapat kispadjára, amikor a Midtjylland elleni Európa-liga meccset játszotta a csapat.

 

"Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a Belenenses csapatánál, akik segítettek, hogy fejlõdjek és jobb játékossá váljak" - nyilatkozta a fiatal kapus.

 

 

"Az elnöktõl az összes edzõig, játékostársaimig, mindenkinek nagyra értékelem, hogy lehetõséget kaptam. Nagy élmény volt játszani egy Portugáliában ilyen nagy hagyományokkal bíró egyesületnél és hogy képes voltam jó eredményekhez segíteni a csapatot."

 

"Mint a Manchester United játékosa, azt kell tennem, amit a klub kér tõlem és nagyon szeretnék már visszatérni Manchesterbe, hogy továbbra is keményen dolgozzam a csapattársaimmal."

 

Quim Machado, a Belenenses edzõje is megszólalt: "Nem könnyû elveszíteni a csapat legjobb játékosát a mi helyzetünkben. Nem vagyunk olyan pénzügyi helyzetben, mint a Benfica, a Sporting és a Porto. Ami nagyon sajnálatos. Joelban óriási potenciál van."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!