Heten kihagyják a marseillei kiruccanást

Számos tapasztalt játékost nélkülözve vág neki szerdán este a Bajnokok Ligája tavaszi, kieséses szakaszának a Manchester United az Olympique Marseille otthonában.


Ryan Giggs és Anderson is csatlakoztak a Jonny Evans, Rio Ferdinand, Michael Owen, Park Ji-sung, és Antonio Valencia jelentette sérült kontingenshez, így õk sem lehetnek majd ott szerdán este Franciaországban. További információkkal ezzel kapcsolatban, majd Sir Alex Ferguson szolgálhat, aki a Marseille elleni meccsrõl részletesen beszél ma délutáni sajtókonferenciáján.

 

 

Eközben, a csapat új kapusa, Anders Lindegaard Unitedes pályafutása során elõször utazik a csapattal európai kupamérkõzésre, míg Edwin van der Sar, valószínûleg újra elfoglalja helyét a csapat kezdõjében, miután a hétvégi, Crawley Town elleni FA kupa mérkõzésre fiatal dán csapattársának adta át ideiglenesen pozícióját.

 

A 22 fõs utazókeretben két ifjú titán, a tinédzserkorú norvég csatár, Joshua King és a buryi születésû Ryan Tunnicliffe is. A két fiatalnak mostanság minden összejön, ugyanis amellett hogy a múlt hét során továbbjutottak az FA Youth Cupban az akadémiai csapattal a negyeddöntõbe, hivatalos mezszámot kaptak a Premier Leagueben, majd Tunnicilff még a kispadra is leülhetett a Crawley ellen.

 

A Marseillbe utazó keret:

 

Kapusok: van der Sar, Kuszczak, Lindegaard
Védõk: Vidic, O'Shea, Brown, Rafael, Fabio, Evra, Smalling
Középpályások: Scholes, Gibson, Nani, Carrick, Fletcher, Bebe, Obertan, Tunnicliffe
Csatárok: Rooney, Berbatov, Hernandez, King.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!