Evra figyelmeztetett

Patrice Evra figyelmeztette csapattársait, hogy ne számítsanak könnyû találkozóra a Stade Vélodromeban, ugyanis az Olympique Marseille félelem nélkül fog játszani.


A United legjobb 16 közti ellenfele már a csoportkör alkalmával megmutatta hazai környezetben, mennyire veszélyesek tudnak lenni, mikor a Chelsea felett arattak gyõzelmet. Evra - aki több alkalommal játszott a Marseille ellen, mikor még az AS Monaco játékosa volt - tapasztalatból tudja, mennyire nehéz mérkõzés lesz a holnapi nyolcaddöntõ párosításának elsõ összecsapása.

"Biztosak lesznek benne, hogy legyõznek minket, kétség sem fér ehhez" - mondta Evra a Manutd.com-nak.

 


"Veszélyes játék lesz, mert mi vagyunk a favoritok, így a Marseillenek nincs veszíteni valója. Ebben a szezonban több mérkõzésüket is figyeltem, nagyon jó csapatuk van és egy kiváló menedzserük Didier Deschamps személyében, aki még az én menedzserem is volt a Monaconál."

"Nem fél senkitõl sem és biztosan tudom, nagyon jól fogja motiválni a játékosait, hogy félelem nélkül lépjenek pályára. Mindent bele fognak adni, de mi a Manchester United vagyunk és meg kell mutatnunk saját erõsségeinket. Nagyon kemény játék lesz, de ha profin állunk hozzá és tesszük a dolgunkat, akkor nagy esélyünk van, hogy legyõzzük õket."

A mérkõzésen az egykori United védõ, Gabriel Heinze is szerepel majd, aki 2007 nyarán távozott az Old Traffordról. Heinze és Evra egymással csatáztak a bal oldali védõ posztjáért és végül Evra teljesítménye is kellett ahhoz, hogy az argentin távozott.

"Gaby jól játszott a Marseilleben, aminek nagyon örülök, mert nem könnyû egykori Paris Saint-Germain játékosként, ugyanis a PSG nagy riválisa a Marseillenek" - magyarázta Evra.

"Azt hiszem, hatalmas ovációban lesz része, mikor visszatér az Old Traffordra, mert jól szerepelt a Unitednél. Boldog vagyok, hogy láthatom jól teljesíteni, de nem akarom, hogy régi klubja ellen gyõzzön."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!