Blind a csapatszellemet méltatja

Daley Blind szerint az egész csapat hozzájárul ahhoz, hogy a jelenlegi jó formáját meg tudja tartani. Állítása szerint a szombati FA-kupa gyõzelem kiváló példa volt a csapat erõsségére.


Jose Mourinho kilenc helyen is változtatott a felálláson a szombati FA-kupa mérkõzésre, amelyet a Vörös Ördögök 4-0-ra hoztak le a Reading csapata ellen.

 

Blind szerint a csapaton belüli egészséges versengés ösztönöz mindenkit, és a játékosok minõsége kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy nyolc egymás követõ meccset is nyerni tudjon a csapat.

 

"Mindenki megmutatja, hogy játékra kész, amikor szükség van rá a csapatban. Mivel mindenkiért tesszük, ezért szükségünk is van mindenkire." 

 

"Ez a nyolcadik gyõzelmünk zsinórban, de nem felejtük el, hogy ez nem csak a semmibõl jött. Keményen dolgoztunk érte, minden edzésen, és a csapatszellem kiváló. Rajtunk múlik, hogy így mennek a dolgok."

 

 

"Nagy keretünk van és mindenki jobb és jobb akar lenni. Minden edzésen egy csomó versengés van, és ez jobbá teszi a csapatot."

 

A szombati találkozón Wayne Rooney megszerezte történelmi 249. gólját a csapat számára, amellyel beérte a toplista élén álló legendát, Sir Bobby Charlton-t. 

 

"Ez csodálatos, hogy Wayne hány gólt szerzett összesen. Õ egy nagyon jó személyiség, egy nagy legenda a klub számára. Örülök neki."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!