Schneiderlin közel az Evertonba igazoláshoz

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho bevallotta, vegyes érzésekkel tölti el Morgan Schneiderlin közelgõ átigazolása az Evertonba.


Amikor kedden este megkérdezték a francia középpályás jövõjével kapcsolatban, a menedzser felfedte: "Nem állnak rendelkezésemre a részletek, de a mérkõzés elõtt Mr Woodward informált engem, hogy közel a megállapodás, szóval Morgan több, mint valószínû, hogy csatlakozik az Evertonhoz."

Mourinho mérkõzés utáni sajtótájékoztatóján hozzátette: "Szomorú és boldog is vagyok egyben. Szomorú vagyok, mert kedvelem õt és opció lehetett volna számunkra a hosszú szezonban. Boldog vagyok amiatt, mert ez az, amit õ szeretne, minden mérkõzésen játszani akar, fontos játékosa szeretne lenni egy csapatnak."

"Ha ez az, amit szeretne, akkor boldog vagyok a remek professzionalizmusa miatt, és õ olyasvalaki, akirõl csak jó dolgokat tudok mondani."

 

 

 


Schneiderlin 2015 nyarán csatlakozott a Unitedhez, és elsõ szezonjában 39 alkalommal lépett pályára Louis van Gaal irányítása alatt, ezen mérkõzések alatt egyetlen gólt szerezve - az Everton hálójába talált be a Goodison Parkban.

Ebben az idényben a francia középpályás mindössze három alkalommal volt kezdõ és ötször szállt be a kispadról, miután honfitársa, Paul Pogba klubhoz való visszatérésével kiélezett harc folyik a középpályás helyekért.

A ManUtd.com elsõként fogja megerõsíteni Schneiderlin távozását, amennyiben a transzfert véglegesítik.


UPDATE:

A Sky forrásai szerint az Everton 22 millió font ellenében szerzõdteti Morgan Schneiderlint, és ez az összeg bizonyos feltételek teljesülése mellett 24 millió fontra kúszhat fel maximum.

Schneiderlin várhatóan a héten átesik a kötelezõ orvosi vizsgálatokon, és újra együtt dolgozhat korábbi menedzserével, Ronald Koemannal. Korábban a Southamptonnál dolgoztak együtt, és Schneiderlin remekül teljesített a holland edzõ irányítása alatt.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!