Miért nem játszik Luke Shaw?

A fiatal angol védõ újra bevethetõ állapotban van, azonban mégsem tudja beverekedni magát Jose Mourinho csapatába.


A 21 éves Luke Shaw a szezon kezdetén még állandó kezdõ volt a csapatban, azonban mára elveszett, pedig akár megoldhatná a United elkövetkezendõ 10 évének a balbekk problémáját is.

 

A szombati Reading elleni találkozóra már teljesen felépült sérülésébõl, azonban Mourinho úgy döntött mégsem teszi be õt a csapatba. Ezután a keddi, Hull City elleni Ligakupa találkozón sem sikerült a keretbe kerülnie.

 

A tavalyi horror sérülését követõen Shaw az idei szezonban kisebb ágyék problémákkal küzdött és megpróbálja az edzõi stáb õt óvatosan visszazökkenteni a kemény menetelésbe. Néhány játékos már belerázódott az idei szezon nyomásába, de a fiatal angol még valahogy nem a régi önmaga.

 

 

A csupán 21 éves játékos már 41 alkalommal lépett pályára a United színeiben, azonban érezhetõ, hogy az új menedzsert még nem sikerült teljesen meggyõznie. A szeptemberi, Watford elleni 3-1-es vereség után Mourinho kritizálta a játékost, mivel nem próbált meg mindent, hogy megakadályozza Juan Zuniga gólját. Novemberben a 3-1-es Swansea gyõzelem után a tréner elmondta, hogy Chris Smalling és Luke Shaw a meccs elõtt nem érezték magukat teljesen bevethetõnek, de mégsem voltak elég bátrak ahhoz, hogy pályára lépjenek, így rögtönöznie kellett a portugálnak, ami eléggé mínusz pont volt a két angol srácnak.

 

Luke Shawhoz hasonlóan Henrikh Mkhitaryan és Anthony Martial sem találta a helyét a portugál menedzsernél, azonban az utóbbi két játékos keményen küzdött, hogy bekerüljenek a csapatba. A fiatal angolnak sem lesz könnyû a visszakerülés, senki sem kivétel. Azonban, ha tovább folytatja a kemény munkát, akkor nemsokára újra szerepet kaphat a pályán.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!