Yorke: Mourinho frusztráltsága mutatja a United fejlõdését

Dwight Yorke szerint José Mourinho csapata Hull City elleni teljesítményével kapcsolatos csalódottsága tükrözi, hogy milyen messzire jutott a Manchester United az elmúlt hetekben.


A United 2-0-ra legyõzte a Hull Cityt a Ligakupa elõdöntõjének odavágóján, de csak a második félidõben sikerült legyûrni az elsõosztályú ellenfelet.


Habár a United már sorozatban kilencedik gyõzelmét aratta – ami messze a legjobb sorozat Mourinho irányítása alatt -, a menedzser a mérkõzés után beismerte, elégedetlen volt csapata teljesítményével.


Yorke, aki 1999-ben Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, ezt nagyon jó jelnek tartja. “Nagyon magabiztosan játszanak” - mondta el a Sky Sports News HQ-nak.


“Lendületbe jöttek, a csapat dinamikája és minden egyéb is nagyon összhangban van azzal, amirõl a Manchester United szól.”


“Rengeteg önbizalommal játszanak – nem mondanám, hogy arrogánsan, de mindenképpen rendkívül szenvedélyesnek tûnnek.”


“Sokkal határozottabban passzolnak és mostanra már kifejezetten élmény nézni ahogy játszanak.”


“Még a Ligakupa meccs, egy Hull elleni kétgólos gyõzelem után is többet várt a menedzser a csapatától, és ez nagyon jól mutatja, hogy hol tart most a Manchester United.”


“Az utóbbi idõk eredményeivel mindenki elégedett lehet. Voltam az edzõközpontban és állíthatom, kiváló hangulat uralkodik a színfalak mögött.”


“Az edzések sokkal jobbak, hatalmas a versengés az edzõpályán és a játékosok folyamatosan hajtják egymást elõre. Ennek az eredményét láthatjuk a mérkõzéseken.”


“Ezt látja a menedzser is. Talán ezért is  volt csalódott a mérkõzésen mutatott teljesítménnyel, még ha az elért eredmény megfelelõ is.”


A United utóbbi idõben mutatott fejlõdésében kulcsszerepet játszott két nyári igazolás, Zlatan Ibrahimovic és Paul Pogba formajavulása.


Ibrahimovic csak egyetlen góllal van lemaradva Diego Costától a bajnokság góllövõlistáján, míg Pogba kiválóan játszik a nyári világrekord átigazolása után.

 


“Összefutottam Zlatannal. Látszik ahogy árad belõle az elegancia és az önbizalom. Nagy ember és nagy személyiség” - tette hozzá Yorke.


“Ezek olyan dolgok, amik egy ideje már hiányoztak az öltözõnkbõl. Megérkezett, és a korából adódó kételyek ellenére jól teljesít.”


“Sokat látott már, és nagyon magabiztos azt illetõen, hogy mit tesz hozzá a csapathoz. Felnéznek rá az emberek és az önbizalma átragad néhány fiatalabb játékosra is.”


“A legfontosabb azonban az, hogy a pályán teljesítsen. Az, hogy ezt kiválóan megoldja, mindenki más teljesítményét is megdobja 10 százalékkal.”


“Ez a különbség a mostani, és a hat hónappal ezelõtti csapat között.”


“Néhányan ezt arroganciának hívják, én azonban magabiztosságnak, és errõl szól a Manchester United. Ezt várjuk a csapattól.”


“Pogba pedig egyszerûen szenzációs. Kezdetben nehezen jött lendületbe, de õ is duzzad az önbizalomtól.”


“Lenyûgözõ a passzai hatótávolsága. Már sokkal otthonosabban mozog és bár drága igazolás volt, úgy érzem ennél már csak jobb lesz.”


“Felelõsségteljesen viselkedik, ráadásul már volt a klubnál korábban, így pontosan érti az elvárásokat. Ez pedig összehozza azokat a játékosokat, akik korábban nehézségekkel küzdöttek.”


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!